Op zaterdag 19 augustus is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende Strandverblijf. Deze keer bij tropische hotspot Manii Beach op het Zuidstrand van Zandvoort. Maak je klaar voor een fantastische stranddag met getalenteerde DJ’s, o.a. fijne housemuziek, drie verschillende area’s, heerlijk eten en drinken en een bruisende sfeer. Lekker overdag feesten met gelijkgestemden (25+), vroeg pieken en de volgende dag weer fris en fruitig.

Kan niet beter, toch?

 

Strandverblijf 2023

Speciaal voor jou: een unieke kortingscode

Boek nu je tickets met onze kortingscode CITYMAG23 en krijg 10% korting.
Wees er wel snel bij, want je bent niet de enige enthousiasteling.

 

Strandverblijf 2023

Van de partij (lees party)

Dit is alweer de 8e editie van Strandverblijf. Een groot succes dus, en dat begrijpen wij wel. Dit is een strandfeest zoals het hoort, met goede muziek, lekker eten en drinken en veel fun. Er zijn 3 onderdelen bekend. Waarvan als eerste een Silent Disco. Of je nu van house, hip-hop of pop houdt, de silent disco biedt voor ieder wat wils. Mis niet Ome Cor: en zijn caravan vol entertainment. De vaste Strandverblijf bezoekers kennen hem waarschijnlijk nog wel. Deze suikeroom staat bekend om zijn humor en interactie met het publiek. Hij zorgt voor een goede sfeer en brengt het strand tot leven door quizzen, karaoke optredens en muzikale intermezzo’s.

Tot slot is de top DJ van de avond Micky Hurts. Haar mix van house en 90’s remix zorgen ervoor dat ook nadat de zon onder is, de mensen nog staan te genieten op de dansvloer.

 

 

Zoals wij van Strandverblijf gewend zijn duurt het feest de hele dag. Om 14.00 uur begint het event en eindigt om 23.00 uur. Zo ben je vroeg thuis, om toch nog fris de zondag in te gaan. Ideaal toch? Zie je in Zandvoort op 19 augustus!

 

Contact

Strandverblijf Zandvoort
Zaterdag 19 augustus 2023
14.00 – 23.00 uur
hetdagverblijf.nl
instagram.com/dagverblijf
Koop kaarten > Gebruik de kortingscode CITYMAG23 voor 10% korting!

Manii Beach
Zuidstrand 2
2042 AD Zandvoort

Strandverblijf is een initiatief van evenementenorganisatie Dagverblijf.
Fotocredits: Patrick de Kamper

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie