Adverteren

Haarlem City Blog is een vernieuwende online blog over Haarlem en omgeving voor de levensgenieter die er graag op uit gaat in eigen stad. Maar ook voor bezoekers aan onze stad. Wij bereiken mannen en vrouwen, voornamelijk tussen de 20 en 45 jaar.

Wekelijkse inspiratiebron
Haarlem City Blog biedt wekelijks tips en inspiratie op het gebied van eet- en drinkgelegenheden, winkels, evenementen, uitgaan, strand, slapen in Haarlem en kunst en cultuur. Wij houden de blog persoonlijk en up-to-date, zo blijft de blog aantrekkelijk voor onze doelgroep.

Direct meer weten over adverteermogelijkheden? Neem contact op met Rianne via rianne@cityblog.nl.

Cijfers
Haarlemcityblog.nl heeft maandelijks 50.000 tot 70.000 bezoekers en ruim 85.000 pageviews. De totale doelgroep is 20 tot 70 jaar, man en vrouw.

Volgers op Social Media
Instagram: 25.600
Facebook: 20.600 (200.000 maandelijks bereik)
Twitter: 3.000
Pinterest: 1.100

Peiling: november 2020

Interactie & reacties
Dagelijks krijgen wij enthousiaste reacties van lezers. Naar aanleiding van onze blogs hebben zij een winkel of evenement bezocht, gegeten in een restaurant of een drankje gedronken in een nieuwe bar. Ook van eigenaren krijgen wij dit te horen, hun plek wordt druk bezocht naar aanleiding van een artikel. Wij houden altijd interactie met onze lezers, en reageren dus op vragen en reacties.

Samenwerken met Haarlem City Blog
Adverteren of met ons samenwerken kan op diverse manieren:

Redactionele samenwerkingen
Wij houden onze content graag persoonlijk en uniek. Daarom maken wij voor redactionele samenwerkingen graag een voorstel op maat, en selecteren wij altijd content wat bij Haarlem City Blog past. Voorbeelden van een redactionele samenwerking zijn een Sponsored Story, een Sponsored Topic voor een evenement, een winactie of een grotere content samenwerking. Meer weten? Mail ons via info@haarlemcityblog.nl.

Haarlem City Blog Marketing Pakket
Naast onze blog helpen wij ook bedrijven met hun online marketing, dit doen wij met een Marketing Pakket. We hebben veel ervaring in Content Creatie, Social Media Beheer, SEO/SEA, Influencer Marketing, Video en nog veel meer. Uniek is dat je met een partij samenwerkt die naast jarenlange online ervaring ook een eigen (marketing)platform heeft. Het Marketing Pakket samen met haarlemcityblog.nl is een winnende combinatie.

Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail naar info@haarlemcityblog.nl.

Banners
Een maand lang onder de aandacht met een banner op de gehele website. Een echte spotlight positie. De banner kunnen wij opmaken of mag worden aangeleverd.
Kosten: €395,- per maand
Formaat: 300 x 250 (medium rectangle), jpg formaat

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor samenwerking? Mail ons voor een vrijblijvend voorstel of meer informatie info@haarlemcityblog.nl.

Tot ziens op Haarlem City Blog!

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!
facebook.com/haarlemcityblog
twitter.com/haarlemcityblog
instagram.com/haarlemcityblog
pinterest.com/haarlemcityblogHaarlem City Blog