WIJ HELPEN JOU OM JE VITAAL EN FIT TE VOELEN IN KORTE TIJD. Met EMS training, Essentrics en medisch verantwoord afvallen. En tenslotte kunnen wij met vetbevriezen, oftewel cryolipolyse, plaatselijk vet, pijnloos en veilig verwijderen. Probeer het eens gratis uit.

Boek een gratis proeftraining!

Over Fabulous@40

Mensen die wij mooi vinden, hebben meestal geen perfect figuur of een strak babyhuidje. Wij geloven dat schoonheid zichtbaar wordt door positieve energie, diepgang, acceptatie en vooral: humor. Vrouwen met een twinkel. Goed voor jezelf zorgen betekent verantwoord sporten, voldoende ontspannen, gezond eten en je zelf voeden met heel veel mooie en fijne dingen, van kunst en mode tot psychologische verdieping. Met Fabulous@40 bieden wij sport, voeding, informatie en Masterclasses waarbij al deze facetten aan bod komen, voor vrouwen die op zoek zijn naar meer twinkel.
Dat willen we samen met alle vrouwen doen, door ervaringen te delen en elkaars expertise te gebruiken.

Bodytec EMS training, zeer efficiënte spiertraining

Een concreet onderdeel van het fitprogramma van Fabulous@40 is EMS training. Bodytec zorgt voor een strak gespierd lijf zonder belasting van jouw gewrichten. Voor vrouwen boven de 35 is krachttraining zeer belangrijk. De spiermassa neemt namelijk af na je 35ste en testosteron zorgt voor een strakker en sterker lichaam.
Je krijgt een pak aan met electroden die ervoor zorgen dat jouw spieren 85 keer per seconde samen trekken. Dit voelt als weerstand. Door te bewegen in de weerstand, train je al jouw spieren te gelijk, de intensiteit van de training is ook hoger dan reguliere krachttraining. Je traint 20 minuten en het is even effectief als 3 uur reguliere krachttraining.
Deze manier van fitness komt uit de fysiotherapie. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen.
Het is in Nederland nog relatief onbekend, in Duitsland zijn er inmiddels meer dan 2500 plekken waar je deze training kan doen.

Fabulous Freeze
De strijd tegen overtollig lichaamsvet is niet makkelijk: je sport je suf, eet hartstikke gezond, maar die laatste vetrolletjes op je buik willen maar niet weggaan. Gelukkig heeft FabulousFreeze aan de Fonteinlaan een manier gevonden om wél af te komen van die hardnekkige love handles: Cryolypolise. Dit is een methode waarbij vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon!
De methode is effectief, pijnloos en de vetcellen worden definitief verwijderd.

Adres

Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
06-81428174
www.fabulousat40.nl
www.vetwegvriezen.nl
Facebook: fabulousatfourty

Openingstijden

maandag
09:00 – 21:00
dinsdag
09:00 – 21:00
woensdag
09:00 – 21:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
09:00 – 14:00
zondag
gesloten

 

Recente posts over Fabulous@40

Fabulous Freeze Haarlem
FABULOUSFREEZE: PIJNLOOS EN DEFINITIEF VET VERWIJDEREN

De strijd tegen overtollig lichaamsvet is niet makkelijk: je sport je suf, eet hartstikke gezond, maar die laatste vetrolletjes op je buik willen maar…

Fabulous40 afvalchallenge
3 TOT 5 KILO AFVALLEN IN 30 DAGEN

Afvallen staat bij veel vrouwen elk jaar weer bovenaan het lijstje met goede voornemens, en is een veelbesproken onderwerp. Het ook echt doen is vaak een ander verhaal.

Bodytec Haarlem
BODYTEC: STRAK, FIT EN STERK IN 20 MINUTEN!

Strak, fit én sterk in 20 minuten. En nog wetenschappelijk onderzocht en bewezen effectief ook. Dat klinkt goed! Met deze trainingsmethode ‘Bodytec’ train je al je spiergroepen tegelijk, en door hulp van elektrische spierstimulatie staat een training…

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!