HET VEERKWARTIER IS EEN PLEK VOOR IEDEREEN.

Over Het Veerkwartier

Het Veerkwartier is voor jong en oud. Geniet van het buiten zijn, ook al zit je binnen. Geen drukte van de stad, maar gras en water. De kids kunnen rondrennen en jij kan met een wijntje neerstrijken. Niets hoeft, alles kan. De Veerplas, ook wel bekend als het PTT-meertje, is een plek die schreeuwt om zo’n initiatief. Op fietsafstand van het centrum maar toch helemaal weg. Ook ideaal voor iedereen die werkt in de Waarderpolder, om de hoek!
Het Veerkwartier is een multifunctioneel paviljoen dat opgebouwd is uit alleen maar oude zeecontainers, een kas, een houten hut aangevuld met tweedehands materialen. In dit paviljoen staat, naast recreëren, eten en drinken centraal. Goed en lekker eten met een hoofdrol voor seizoensgebonden groenten. Gezond dus en smakelijk.

Adres

A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem
023-5834377
www.hetveerkwartier.com

Openingstijden keuken

maandag
gesloten
dinsdag
10:00 – 20:30
woensdag
10:00 – 20:30
donderdag
10:00 – 20:30
vrijdag
10:00 – 20:30
zaterdag
10:00 – 20:30
zondag
10:00 – 20:30


 

Recente posts over Het Veerkwartier

Het Veerkwartier winter
HET VEERKWARTIER: CREATIEF BUITEN IN DE WINTER

Vanaf afgelopen zomer is Haarlem een fijne buitenspot rijker met Het Veerkwartier aan de Veerplas. Deze creatieve horecaplek past in het rijtje met paviljoens zoals Pllek en Hanneke’s Boom in Amsterdam.

Het Veerkwartier
HET VEERKWARTIER: HET NIEUWE HAARLEMSE BUITEN

Buiten zijn is fijn, en buiten zijn in combinatie met lekker eten en drinken is helemaal van deze tijd.

3x eten in de kas Haarlem
3X ETEN IN DE KAS

Haarlem heeft inmiddels 3 kassen die gebruikt worden als horeca locatie. Het heeft iets bijzonders: ze zijn ruim, heel licht en ook met minder weer ideaal te vertoeven. In de avonden kijk je naar de sterren, in de winter is het altijd behaaglijk.

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!