BEST PULLED IN TOWN.

Over Pulled & Patato

In een klein (maar fijn) pand op de Botermarkt zit sinds kort Pulled & Patato: heerlijke frieten met stoofvlees naar keuze.

Op elk foodfestival vind je tegenwoordig wel een truck waar je broodjes ‘pulled’ kunt scoren. Ook bij Het Broodjeshuis in de Jacobijnenstraat is het broodje pulled chicken razend populair. Zo populair dat eigenaren Rob & Wouter een zaak hebben geopend met alleen maar pulled specialiteiten.

Neem je maaltijd lekker mee naar huis of kantoor. Er zijn verschillende zitjes, zodat je ook ter plekke kunt opeten. Naast gewone friet en knoflookfriet, zijn er ook rijkbelegde broodjes met pulled chicken, beef of pork te bestellen voor €4,50. Zelfs als je geen vlees eet kun je hier terecht, want er is ook een vegan pulled variant die wordt gemaakt van hummus en paddenstoelen.

Alles bij Pulled & Patato is zelfgemaakt, van de knapperige frieten tot de sauzen, van het stoofvlees tot de frisse coleslaw. Alles is homemade en dat proef je.

Op vrijdag is er een mooie actie: voor een frietje met pulled chicken betaal je slechts €3,50. Dat is een volwaardige en lekkere maaltijd. Als je wil bestellen is dat geen probleem, het bestelbedrag moet dan wel boven de €15,- zijn.

Adres

Botermarkt 29
2011 XL Haarlem
023-7852933
Facebook: Pulled-Patato
Instagram: pulledpatato

Openingstijden

maandag
gesloten
dinsdag
12.00 – 20.00
woensdag
12.00 – 20.00
donderdag
12.00 – 20.00
vrijdag
12.00 – 20.00
zaterdag
12.00 – 20.00
zondag
12.00 – 20.00

 

Recente posts over Pulled & Patato

Pulled-Patato
PULLED & PATATO: BEST PULLED IN TOWN

Voor de lekkerste friet met alle soorten pulled vlees (ook vega) van Haarlem moet je sinds kort op de Botermarkt zijn. In een klein (maar fijn) pand vind je daar sinds kort namelijk Pulled & Patato: heerlijke frieten met stoofvlees naar keuze.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!