MIDDLE EAST MEETS WEST

Over ZINI

ZINI is een fast casual restaurant in het hartje van Haarlem op de Grote Markt. De snelle hap is in onze mening nog lang niet altijd zo lekker of leuk als het zou kunnen zijn. Daar brengen wij verandering in! ZINI is ontstaan vanuit onze liefde voor lekker en snel eten, waar je niet hoeft te twijfelen aan de kwaliteit van wat je eet.

ZINI is een combinatie van de eerste twee letters van de voornamen van onze moeders Ziba en Nicole. Doordat we veel aan onze moeders te danken hebben – zoals de recepturen, liefde voor lekker eten en onvoorwaardelijke steun – leek het ons de perfecte manier om hun in het zonnetje te zetten en te bedanken. Met Ziba’s Koerdische en Nicole’s Nederlandse afkomst staat de naam ZINI ook symbool voor de samensmelting van twee (eet)culturen.

ZINI is een melting pot waar het Midden-Oosten en het Westen samenkomen. We willen iedereen verleiden met de heerlijke smaken uit het Midden-Oosten in een eigentijds, Westers jasje. Van kuba’s, frites met Koerdisch stoofvlees en frisse taboula salade tot kebab burgers en platbrood wraps die ter plekke worden klaargemaakt met een rijke keuze aan verse toppings en sauzen om van te watertanden.

Zowel take-away, als ter plekke op te eten.

Adres

Grote Markt 19
2011 RC Haarlem
023-2029702
www.zinihaarlem.nl
Facebook: zinihaarlem
Instagram: zinihaarlem

Openingstijden

maandag
gesloten
dinsdag
11:00 – 23:00
woensdag
11:00 – 23:00
donderdag
11:00 – 23:00
vrijdag
11:00 – 23:00
zaterdag
11:00 – 23:00
zondag
12:00 – 22:00

Recente posts over ZINI

ZINI Haarlem
ZINI: WHERE EAST MEETS WEST

Zini zit op een toplocatie met zicht op de Grote Markt, Bavo en Vleeshal. Eigenaren Marjolein en Hawar baseerden de naam op de voornamen van hun moeders Ziba en Nicole. Hier smelten de Koerdische en…

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!