Speciaal voor jullie selecteren wij samen met Eet.nu de leukste restaurantdeals in Haarlem. Natuurlijk bij onze favoriete hotspots. Zo kun je voor een fijne prijs uit eten bij gegarandeerd een leuk restaurant. Dit keer restaurant Petossi in de Lange Veerstraat. Een prachtig restaurant met fantastisch eten. Omdat ze hier houden van producten van het seizoen staat het menu in het teken van truffel. Geniet van een 3-gangen truffelmenu voor 35,- (ipv 55,-). Dat is dus 36% korting!

Over Petossi
In het restaurantstraatje van Haarlem, midden in het centrum, zit Petossi. Dit is het restaurant van MasterChef winnaar Bart van Berkel. Koken kan hij dus! Wat je kan verwachten is de Hollandse keuken, maar dan echt culinair. De smaken zijn verfijnd, verrassend en gewoon heel erg lekker. Er wordt gebruik gemaakt van de smaak van het seizoen. Met authentieke producten van eigen bodum en wereldse smaken. Een feestje op je bord! Je zit hier ook goed en gezellig.

De deal

   • 3-gangen truffelmenu
   • Van 55,- nu voor 35,- (36% korting)
   • Voorgerecht: bloemkool met beurre noisette, hazelnoot en zwarte herfsttruffel. Hoofdgerecht: staartstuk met herfstgroenten, bospaddestoelen & truffeljus. Dessert: perensorbet, witte chocolade mouse & caramel-truffel crème.
   • Geldig tot 1 februari 2019
   • Geldig op dinsdag, woensdag en donderdag
   • Adres: Lange Veerstraat 15 in Haarlem

Boek ‘m hier en reserveer meteen jouw tafeltje

Veel eetplezier! Nog een kleine sfeerimpressie van Petossi:

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!