Haarlem-City-Deal-Ratatouille

Speciaal voor jullie selecteren wij samen met Eet.nu de leukste deals in Haarlem. Natuurlijk bij onze favoriete hotspots. Zo kun je voor een fijne prijs uit eten bij gegarandeerd een leuk restaurant. Dit keer een speciale, een echt sterrenrestaurant: Ratatouille aan het Spaarne. Voor wie denkt dat dit stijf is, dat is het dus niet. Ratatouille betekent wel heerlijk eten, maar in een laagdrempelige setting.

De deal

  • 3-Gangen chefs experience lunchmenu</l i>
  • Bij elke gang van de lunch een bijpassende wijn en koffie of thee toe
  • Van 75,- nu voor 55,- (26% korting)
  • Geldig t/m 1 september 2017
  • Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
  • Adres: Spaarne 96, 2011 CL Haarlem

Boek ‘m hier en reserveer meteen jouw tafeltje

Over Ratatouille
Ratatouille zit in een prachtig monumentaal pand uit 1612 aan het Spaarne. Er wordt hier Frans gekookt. En hoe! Ratatouille mocht in 2014 een Michellin ster in ontvangst nemen. Terecht, want het eten is verrukkelijk en vernieuwend. Allemaal feestjes op je bord. De setting is gezellig, het pand een genot voor het oog. Eten bij dit restaurant is een echte ervaring. Wie wil nou niet en keer bij een sterrenrestaurant eten?

Veel eetplezier! Nog een kleine sfeerimpressie van Ratatouille:

Ratatouille Food en Wine

Ratatouille Food en Wine

Ratatouille Food en Wine

Ratatouille Food en Wine

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké