Maaltijdboxen zijn helemaal van deze tijd. Logisch, want het maakt het een stuk makkelijker om een lekker gerecht op tafel te toveren ‘s avonds. Het wordt voor je bedacht, en boodschappen hoef je niet meer te doen. Ideaal. Wat zo leuk is; Haarlem heeft een eigen foodbox, namelijk van restaurant Aangenaam. Biologisch en verantwoord. Tijd om ‘Aangenaam Thuis’ uit te proberen!

aangenaam-thuis-maaltijdbox-haarlem-4
Krijg direct 25% korting met de code cityblog2017 >

Wat meteen opvalt is dat de foodbox van Aangenaam Thuis heel flexibel is. Bestellen doe je per week. Geen abonnement gedoe, je zit dus nergens aan vast. Per weekbestelling kies je 1, 2, 3 of 4 avondmaaltijden. En nu komt het aller handigste; per maaltijd kun je het aantal personen aangeven. Als je met zijn tweeën bent, maar op dinsdag eters krijgt bijvoorbeeld, dan vul je op dinsdag gewoon meer personen in.

aangenaam-thuis-maaltijdbox-haarlem-3

Elke week dus maximaal 4 gerechten op het menu van Aangenaam Thuis: vlees, vis en 2x vegetarisch. Alle recepten zijn snel te bereiden. In de box zit alles, (inclusief de kruiden) afgemeten voor het aantal personen waarvoor je bestelt. Insteek van alle recepten is: gemak, maar toch iets nieuws en echt goed eten. Net zoals in het restaurant Aangenaam zijn alle ingrediënten puur en duurzaam. Veel lokale producten. Aangenaam kennen wij als een persoonlijk restaurant. Dat is de foodbox ook. Want heb je wensen of iets wat je niet lust? Ze denken graag met je mee.

aangenaam-thuis-maaltijdbox-haarlem-2

Bestellen doe je op de site, dat kan 7 dagen per week. Geef aan op welk tijdstip je de box wilt ontvangen. Voor 10 uur bestellen is zelfs dezelfde dag nog in huis. Makkelijk voor late wat-gaan-we-vanavond-eten stress.

Ik wilde deze box weleens proberen. ‘Aangenaam Thuis’ wordt op een bakfiets bij mij thuis bezorgd. Niet in een kartonnen box, maar een leuke canvas tas. Het recept dit keer: salade van geroosterde pompoen, snijbiet, granaatappelpitjes, walnoten & bleekselderij. Met een kruiden yoghurtdressing. Hoewel ik best van het koken ben, was ik hier niet snel op gekomen. Een granaatappel pellen is bijvoorbeeld nieuw voor mij. Maar het recept is duidelijk en binnen no time heb ik deze maaltijd op tafel. Gezond en lekker!

aangenaam-thuis-maaltijdbox-haarlem-5

aangenaam-thuis-maaltijdbox-haarlem-7

Al met al kan ik zeggen dat ik fan ben van deze maaltijdbox. De gerechten zijn smaakvol en verantwoord. Maar vooral: Aangenaam Thuis is echt aan alle kanten flexibel. Dat het uit Haarlem komt is extra leuk.

aangenaam-thuis-maaltijdbox-haarlem-1

Nu 25% korting via Haarlem City Blog
Gebruik de code: cityblog2017
Vul de code in in het winkelmandje, de korting wordt automatisch verrekend.
Deze actie is geldig t/m 31 januari 2017

Aangenaam Thuis
Kleine Houtstraat 105 zw
2011 DK Haarlem
www.aangenaamthuis.nl

Bezorgt in Haarlem en omgeving. Doe de postcodecheck om te kijken of Aangenaam Thuis ook bij jou thuis komt hier >

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!