Nieuw aan het Spaarne is Teds. Op nummer 94, waar eerst Martinus zat. Bij Teds kan je de hele dag door ontbijten en brunchen. Omdat dat gewoon altijd een goed idee is, en je ook in de middag zin kan hebben in een french toast of pancake 2.0. Echt, het eten is een feestje, en ze hebben nog lekkere cocktails ook. Zei iemand mimosa’s?

De inrichting van het pand is gevarieerd en oogt lekker huiselijk. In het eerste gedeelte vind je tegen de bakstenen muur een lange bank met heerlijke kussens met daaraan natuurlijk ook tafels. Een stukje verder zijn hoge tafels en een heerlijk zithoekje met veel planten. Bij mooi weer staat het terras buiten aan het water. Wat is er nou beter dan lekker brunchen in de zon met uitzicht over het Haarlemse Spaarne?

De kaart staat vol met lekkere dingen, van sandwiches tot pancakes en wafels, salades of gewoon een hele samengestelde brunch inclusief mimosa’s. Wij gingen voor de Triple Omega, Eggs Norwegian, Banana pancakes 2.0 en de Waffle fries met truffelmayonaise en parmezaanse kaas. De Triple Omega zijn gepocheerde eieren met avocado en zalm op een whole wheat sourdough toast. En de combinatie van deze 4 dingen is overheerlijk. De Eggs Norwegian zijn ook gepocheerde eieren met zalm en hollandaise saus op een croissant. Wij waren vooral erg nieuwsgierig naar de Waffle fries en de pancakes. Ook die vielen goed in de smaak! De Banana pancakes 2.0 zijn rijkelijk belegd met nutella, banaan, marshmallows en hazelnoot kruimels.

En omdat bij brunch best een alcoholische versnapering kan staan die ook op de kaart. Naast de mimosa’s hebben ze heerlijke cocktails, zoals de Blooming Roses, een cocktail met gin, aardbeien en rozen lemonade. Of coffee cocktails, bloody mary’s en gin&tonics! Heb je liever iets alcoholvrij? Dan zijn er ook virgin cocktails.

Een heerlijke plek voor een goed ontbijt na een avond stappen, om uitgebreid te lunchen of om lekker met de kinderen te gaan eten. Brunch dus, all day every day!

Teds
Spaarne 94
2011 CL Haarlem
www.teds-place.nl
Facebook Teds >>
Instagram Teds >>

Openingstijden
Elke dag open van 9.00 tot 16.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké