Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Fishbar Monk aan de Turfmarkt. Want als ze ergens in Haarlem goede visgerechten hebben, dan is het hier. Internationale bereidingen met kakelverse vis uit eigen land, dat is het uitgangspunt. Bij binnenkomst valt als eerste de grote marmeren bar op met genoeg zwartleren krukjes om heerlijk te kunnen borrelen. Wat de bar echt uniek maakt? Op de hoek staat de oesterman, die altijd minimaal vier soorten oesters klaar heeft liggen voor je. Deze worden aan de bar geopend en hij vertelt je alles wat je wilt weten over deze pareltjes!

 

Fishbar MonkFishbar Monk Turfmarkt Haarlem

 

Natuurlijk kun je ook plaatsnemen aan één van de zinken tafeltjes met vintage stoelen, en zijn jullie met een grote groep? Dan is de marmeren stamtafel achterin – met uitzicht op de open keuken en de bak vol verse vis – de plek bij uitstek om samen te dineren.

 

Fishbar Monk Turfmarkt Haarlem

 

Bij MONK zie je een combinatie van turquoise tegels, artwork op de muren, vintage accessoires en marmer die zorgt voor een New Yorkse allure, maar dan wel met een rauw randje.

Fish

Op de kaart pronken vele soorten vis, waarschijnlijk ook soorten die je niet eerder hebt gegeten. Fishbar MONK serveert namelijk voor een groot gedeelte bijvangst en Nederlandse vissoorten.

 

Fishbar Monk Turfmarkt Haarlem

 

De zon in

Fishbar MONK heeft ook een lekker terras waar je kunt genieten van een hapje en een drankje met uitzicht over het Spaarne. Wij weten wel waar je ons in de zomer zult vinden!

Ps. Wij hebben vernomen dat zowel wodka als jenever ook heel goed combineren met vis. En laten ze daar nou ook een paar mooie van op de kaart hebben staan. Tip van ons!

 

Contact

Fishbar MONK
Turfmarkt 20
2011 CB, Haarlem
www.fishbarmonk.com

Facebook.com/fishbarmonk
Instagram.com/fishbarmonk

 

Openingstijden

Maandag, 17.00 – 00.00
Dinsdag, 17.00 – 00.00
Woensdag, 17.00 – 00.00
Donderdag, 17.00 – 00.00
Vrijdag, 12.00 – 01.00
Zaterdag, 12.00 – 01.00
Zondag, 12.00 – 01.00

 

Fotografie: Studio Soon

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké