Lekkere, gezonde en vooral goed gevulde salades die thuis bezorgd worden. Fijn toch? Zeker in deze tijd van ‘ik wil gezond eten maar heb eigenlijk geen tijd om te koken’. Het kan nu, want spiksplinternieuw in Haarlem is BakSla. Een stoere saladebar met keuze uit circa 10 maaltijdsalades. Allemaal even lekker.

BakSla-Haarlem-03

Alle salades bij BakSla hebben grappige namen zoals Koning Ceasar, Just Biet It en Cousmopolitan. Namen met een knipoog dus, net als het menu. Hierop traditionele salades zoals de salade nicoise en de ceasar die toch net even anders gemaakt worden. Maar ook veel verrassingen. Een favoriet van ons: Forca Italia met burrata, basamico, gedroogde parmaham, crème van portabella, zonnebloempitten, tomaatjes en een dressing van pesto. Of ‘De Eend Uit het Oosten’ met getrancheerde eend, oosterse dressing, puntpaprika, edamameboontjes, taugé en meer.

BakSla-Haarlem-01

Je merkt het: het zijn niet zomaar salades. Ze zijn van deze tijd met originele en verse ingrediënten. Initiatiefnemer van BakSla Ruben heeft het samenstellen van de salades dan ook niet zomaar gedaan. Haarlemse kok en horecaondernemer Thobias heeft tot in de puntjes meegedacht over concept en menu. Dat proef je. Alles is vers, verrassend en vooral lekker. Het aanbod zal regelmatig wisselen met nieuwkomers. Er zijn ook altijd vegetarische salades verkrijgbaar en met alle dieetwensen kan rekening gehouden worden. Bij elke salade zit trouwens ook een lekkere speltcracker.

Dat eigenaar Ruben een echte ondernemer is mag duidelijk zijn. Hij runt naast BakSla namelijk ook de succesvolle burgerbar Rubens Burger bij de Raaks (ook de burgers kun je thuis laten bezorgen). De heerlijke burgers lopen als een trein, en ook met de salades zag hij een kans. Ruben: “Steeds meer mensen bestellen eten, en ik miste goede gevulde salades met heel veel bite en verschillende smaken.” Die zijn er dus nu. Goed te betalen trouwens ook nog, want de salades zijn tussen de 10 en 12 euro.

BakSla-Haarlem-02

De maaltijdsalades van BakSla zijn te bestellen tussen 16.30 en 21.30 uur via hun eigen site of Deliveroo. De dressing zit er altijd apart bij. Kun je zelf de hoeveelheid bepalen. Zin in iets extra’s? Desserts en drankjes bestellen kan ook. Extra leuk: BakSla heeft een spaarsysteem. Elke salade is 1 punt en bij 10 punten krijg je een salade gratis.

Wij mogen 10% korting geven! Geldig tot 31 augustus 2017. Bestel via de site en vul de kortingscode ‘greeneyes’ in. De korting wordt automatisch verrekend.

BakSla
Zijlweg 51
2013DC Haarlem
Facebook >
Instagram >

Bestellen kan elke dag van 16.30 – 21.30 uur via
Tel 023 – 202 3288
Online www.baksla.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké