Op de hoek van de Koningsstraat en Gedempte Oude Gracht is net Basic Italian geopend. Wat je hier eet: verse pasta’s. In een paar stappen samengesteld en geserveerd in een beker. Het is take away, maar daar opeten kan ook. En helemaal fijn: lage prijzen!

Het restaurant in Haarlem is de eerste vestiging in Nederland. In België is dit concept met 12 vestigingen al reuze populair, en in Nederland zijn ook grootse plannen. Maar wij in Haarlem zijn dus de eerste die Basic Italian kunnen proberen. De verbouwing was een flinke kluif. Het hoekpand was eerst een uitzendbureau en is omgetoverd tot een mooie zaak. Veel licht, metro tegels tegen de muur en blauw witte kussens. In het raam zijn banken waar je je maaltijd op kan eten.

Er zijn verschillende verse pasta Specialty’s. Deze heeft Basic Italian al voor je samengesteld. Daarnaast kan je in vijf stappen je eigen pasta samenstellen. Kies en mix dus. In de small, medium of large beker kies je een pasta met zuivere Italiaanse saus en deze verrijk je met verschillende toppings. Alles helemaal vers, gezond en puur. Geen toevoegingen.

De prijzen van de verse pasta’s variëren tussen 5,50 en 9 euro. Je hebt dus voor weinig geld een gezonde maaltijd die nog lekker is ook. Ook ideaal met kinderen!

Basic Italian
Gedempte Oude Gracht 71
2011 GM Haarlem
basicitalian.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!