Ben jij al bekend met de geweldige restaurants in Haarlemmermeer? Stap eens op de fiets of in de auto en ontdek de toffe hotspots die te vinden zijn net over de Haarlemse grenzen. Beleef Culinair Haarlemmermeer biedt je van 26 februari tot en met 3 maart 2024 de kans om eens op culinaire ontdekkingsreis te gaan. Van heerlijke lunches tot luxe diners en van gezellige cafés tot unieke restaurants; veertien verschillende topplekken in Haarlemmermeer hebben tijdens deze restaurantweek een onweerstaanbare aanbieding. Wij probeerden alvast een aantal hotspots uit en zetten op een rijtje welke namen nog meer meedoen met de actie. Klik snel op jouw favoriet en kijk wat ze te bieden hebben. Oh ja, en vergeet je niet te reserveren?

 

 

Restaurant Lola’s

Het gezellige Lola’s ligt aan de Ringvaart, bij de Kaagse plassen en precies op de provinciegrens van Noord-Holland en Zuid-Holland. De locatie aan het water maakt dit stijlvolle, maar huiselijke restaurant tot een enorm populaire plek. Je kunt zelfs met de boot aanmeren! Er is een uitgebreide menukaart waar iedereen wel wat lekkers op kan vinden. Van shared lunch tot heerlijke broodjes en salades. Tijdens de restaurantweek van Beleef Culinair Haarlemmermeer biedt Lola’s 20% korting op al het eten van de kaart. Wij probeerden de fantastische borrelplanken (zeg gerust ’torens’) vol heerlijke hapjes om te delen en dat was een GROOT succes!

@restaurantlolas | restaurantlolas.nl

 

Visit Haarlemmermeer restaurantweek Visit Haarlemmermeer restaurantweek

 

Restaurant Lieveling

Restaurant Lieveling is een prachtig restaurant waar je terecht kunt voor lunch, diner of borrel. Chefkok Yordy Hoogland maakt samen met zijn keukenbrigade heerlijke bekende klassiekers zoals varkenshaas, steak, rib-eye en zalm. Voor de lunch staat de clubsandwich carpaccio en tonijnsalade al jaren op de kaart. Uiteraard is er ook vegetarische keuze. De mooie, boomrijke omgeving en het uitzicht over de Toolenburger Plas in Hoofddorp maken het plaatje compleet. Tijdens de Beleef Culinair Haarlemmermeer restaurantweek biedt Lieveling een 3-gangendiner naar keuze voor slechts € 32,50 per persoon. Wij proefden o.a. een lekkere steak tartare, ravioli met zongedroogde tomaat en rib-eye met groene asperges. Aanrader!

@restaurantlieveling | restaurant-lieveling.nl

 

Visit Haarlemmermeer restaurantweek Visit Haarlemmermeer restaurantweek

 

Papa’s Beach House

Aan de plas van het Haarlemmermeerse bos vind je Papa’s Beach House. Het restaurant staat bekend om haar lunch en goede kwaliteit producten en wordt geïnspireerd door de liefde van schrijver Ernest Hemingway voor avontuur, vrienden en sterke verhalen. Alles wordt bij Papa’s Beach House met aandacht bereid en de menukaart heeft invloeden van over de hele wereld. De bosrijke omgeving en het weidse uitzicht vanaf het restaurant maken de culinaire ervaring helemaal af. Tijdens de Beleef Culinair Haarlemmermeer restaurantweek biedt Papa’s een 3-gangenervaring voor 2 personen voor de prijs van 1. Wij probeerden o.a. de smoked BBQ carpaccio, Premium Dutch Rib-Eye met chimichurri, miso wild salmon en vegetarische Californian burger (op een roze broodje). Lekker, lekker en nog eens lekker!

@papasbeachhouse | papashouses.com

 

Visit Haarlemmermeer restaurantweek

 

Ga er eens op uit!

Houd jij ervan onontdekte pareltjes in de omgeving op te zoeken, dan is de Beleef Culinair Haarlemmermeer restaurantweek hét moment op erop uit te gaan. De veertien deelnemenden restaurants hebben we voor je op een rijtje gezet, maar voor uitgebreidere informatie en de specifieke acties kun je beter even een kijkje nemen op de website van Visit Haarlemmermeer!

 

 • Lieveling
 • Lola’s
 • Papa’s Beach House
 • Plein 14
 • Orries
 • Fort Noxx
 • Bistro Jacques
 • Christiani Pizzabar
 • De Nieuwe Meerpaal
 • De Rustende Jager
 • Fort 5
 • Het Oude Dykhuis
 • Hotel Herbergh
 • Bar-bistro Joseph

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Visit Haarlemmermeer.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké