Als de deuren van Garrone open gaan weet je het zeker: het is lente! Voor veel Haarlemmers een groot feest, want oh wat zijn de ijsjes hier lekker. Al sinds 1949 een begrip. Ga erheen, en niet 1 keer, want de keuze is er reuze. Sinds half maart zijn ze weer open.

Garrone-Haarlem-ijssalon

Bij de lekkerste ijssalon van Haarlem (misschien wel van Nederland) wordt het ijs volgens traditionele Italiaanse receptuur bereid. De familie Garrone zijn echte kenners, en hebben met al die ervaring uniek ijs ontwikkeld. Alles met verse ingrediënten. Niet gek dus dat hier altijd een rij ijsliefhebbers staat. Geen straf hoor, de authentieke ijssalon is het rondkijken waard. Daarnaast heb je de tijd in die rij nodig om te kiezen uit al die fijne smaken ijs 🙂

IJs-Garrone-Haarlem

Naast de traditionele smaken zoals chocolade, aardbei, pistache, en meloen vind je hier heel veel andere bijzondere smaken. Denk aan chocola white & cookies, lychee, kruisbes, olijf, New York cheesecake en Baci di coccorico. Twee smaken dragen zelfs trots de naam van onze stad: Haarlemse Kus (walnoten met vijgen) en Haarlem by night. Maar er is meer.

In het achtergedeelte van IJssalon Garrone kun je genieten van een kopje koffie en een luxe ijscoupe, en het is ook mogelijk grote bakken ijs te bestellen voor thuis in de vriezer. Maar ga hier vooral heen voor een ijsje-to-go, deze ijssalon mag je niet overslaan!

IJssalon Garrone
Grote Houtstraat 179
2011 SM Haarlem
Tel: 023-5312173
www.garrone.nl

Geopend van maart tot oktober
7 dagen per week, van 11.00 – 22.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie