Als de deuren van ijssalon Garrone in de Grote Houtstraat open gaan, weet je het zeker: het is lente! Voor veel Haarlemmers een groot feest, want oh wat zijn de ijsjes hier lekker. Al sinds 1949 een begrip. Ga erheen! En niet één keer, want de keuze in ijs is er reuze. Sinds half maart zijn ze weer open.

 

Garrone-Haarlem-ijssalon

 

Bij de lekkerste ijssalon van Haarlem (misschien wel van Nederland) wordt het ijs volgens traditionele Italiaanse receptuur bereid. De familie Garrone zijn echte kenners, en hebben met al die ervaring uniek ijs ontwikkeld. Alles met verse ingrediënten. Niet gek dus dat hier altijd een rij ijsliefhebbers staat. Geen straf hoor, de authentieke ijssalon is het rondkijken waard. Daarnaast heb je de tijd in die rij nodig om te kiezen uit al die fijne smaken ijs.

 

IJs-Garrone-Haarlem

 

Naast de traditionele smaken zoals chocolade, aardbei, pistache, en meloen vind je hier heel veel andere bijzondere smaken. Denk aan chocola white & cookies, lychee, kruisbes, olijf, New York cheesecake en Baci di coccorico. Twee smaken dragen zelfs trots de naam van onze stad: Haarlemse Kus (walnoten met vijgen) en Haarlem By Night. Maar er is meer.

 

 

Ga hier vooral heen voor een ijsje-to-go, want deze ijssalon mag je niet overslaan!

 

Contact

IJssalon Garrone
Grote Houtstraat 179
2011 SM, Haarlem
Tel: 023-5312173
www.garrone.nl

facebook.com/IJssalon-Garrone
instagram.com/ijssalon_garrone_gelateria

 

Openingstijden

Geopend van maart tot oktober.

Maandag
11.00 – 22.00
Dinsdag
11.00 – 22.00
Woensdag
11.00 – 22.00
Donderdag
11.00 – 22.00
Vrijdag
11.00 – 22.00
Zaterdag
11.00 – 22.00
Zondag
11.00 – 22.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké