In het mooie pand waar The Gin Sum club (TGSC) tot voor kort zat, is nu Bistrobar Indonesia gevestigd, waar ze naast Indonesische klassiekers (zoals een rijsttafel) ook verschillende ‘Indo Street Food’ gerechten hebben en modern Indonesian cuisine. Eigenaar Thierry Smagge heeft de handen ineen geslagen met Ron Blaauw en Chef Agus Hermawan; dus goed eten kun je hier sowieso verwachten!

Bistrobar-Indonesia-Haarlem-01

Het bleek dat de drempel te hoog was om doordeweeks TGSC te bezoeken. Het viel op dat mensen er voornamelijk kwamen voor een avondje uit en eerder in het weekend kwamen dan doordeweeks. Er ontstond een nieuw idee voor een Indonesisch restaurant en sinds eind mei zijn de deuren, na een kleine verbouwing open! Er is veel groen gebruikt in het interieur, een ‘urban-jungle’ gevoel is aanwezig!

Bistrobar-Indonesia-Haarlem-06

Bistrobar-Indonesia-Haarlem-02

Wie houdt er niet van Indonesisch eten? Een bezoek aan Bistrobar Indonesia gaat zeker in de smaak vallen. Er is een ruime keus aan verschillende kleine en middelgrote gerechten. Heerlijk om samen te delen. Alle smaken komen goed tot hun recht en zijn bereid in de open keuken. We hebben o.a. de gerechten van het Street Food menu geprobeerd. We kunnen je verzekeren; bekende, traditionele gerechten met een verrassende twist en uitstraling. Zo genoten we van heerlijke Taco Ayam Bali, pasteitjes gevuld met lamsvlees, gado gado, saté van geit en varken, heerlijke soto-soep en buikspek. Alles even lekker en verfijnd. De rijsttafels zien er even goed en smakelijk uit. Op de menukaart staan nog veel meer gerechten die je aan zullen spreken!

Bistrobar-Indonesia-Haarlem-05

Bistrobar-Indonesia-Haarlem-03

Naast bijpassende wijnen, lekkere biertjes staan er ook (nog) heerlijke cocktails op de kaart. Mocht je trouwens niet kunnen kiezen, kan je je door de chef-kok laten verrassen! Vergeet als afsluiter niet de caramelkogels: kokos, caramel, witte chocolade…. Dit wil je niet missen.

Bistrobar-Indonesia-Haarlem-034

Bistrobar Indonesia is 7 dagen per week open en je bent ook welkom voor alleen een drankje!

Bistrobar Indonesia
Zijlstraat 49
2011 TK Haarlem
Tel 023 – 7370080
www.bistrobarindonesia.nl

Openingstijden
Elke dag geopend
Diner | 17:30 tot 22:30
Drankje | 17:30 tot 00:00 | (Don-Zat tot 01:00)

Reserveer nu een tafeltje bij Bistrobar Indonesia
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké