Ben jij ook in de ban van superfoods en een gezonde leefstijl? Dan is Blend (voorheen Blender) op de Kleine Houtstraat 138 de perfecte hotspot voor jou. Bij deze nieuwe plek waar alles gezond is en vers bereid, kun je van ‘s ochtends vroeg tot in de avond terecht voor lekkere smoothies, oathies, gevarieerde salades, bites en gezonde lekkernijen.

Blender-Haarlem-10

De Egelantier zit om de hoek en in de zomer zullen er veel bootjes langsvaren. Toen de ruimte vrij kwam wist eigenaresse Marloes niet hoe snel ze het pand moest toe-eigenen en verbouwen. De plek is uniek vanwege de grote ramen waar veel licht (en warmte!) door naar binnen komt. Hoewel het aan de rand van het centrum gevestigd zit, is het een plek waar veel mensen langskomen op weg naar de stad, het Frans Hals museum of terug naar huis.

Blender-Haarlem-5

Marloes staat dichtbij haar eigen persoonlijke wensen. Gezonde voeding is belangrijk maar het moet wel lekker zijn en met genoeg keuzemogelijkheden. Haar lievelingskleur is terug te zien in het interieur en logo. Tevens wilde Marloes een huiskamersfeer creëren. Vandaar dat er een bank staat om in neer te ploffen, een koffietafel om aan te lezen en tafeltjes om gewoon gezellig aan te zitten.

Blender-Haarlem-8

De menukaart is gevarieerd maar altijd gezond en zonder extra toevoegingen. De superfoods zijn toegevoegd aan smoothies, salades en snacks. Ook staan er, nu al populair, ‘oathies’ op de kaart. Wat dit is? Een oathie is een super gezond alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat. Zeker de moeite waard om uit te proberen. Bij een borrel kun je o.a. kiezen voor courgettespaghetti: heerlijk, gezond en net weer even anders. En zo staat er nog veel meer op de menukaart.

Blender-Haarlem-7

Blender-Haarlem-9

Blend werkt samen met The Bootcamp Club. In samenwerking met een voedingscoach worden er avonden georganiseerd voor een gezonde(re) leefstijl. Vaste gasten krijgen 10% korting op de Bootcamp-club en het merk Cavallaro. Blender gaat zelf ook workshops organiseren die in het teken staan van voeding en een gezonde manier van leven.

Blender-Haarlem-6

Nieuwsgierig geworden? Ga gauw langs!

 

Contact

Blend
Kleine Houtstraat 138
2011 DS Haarlem
www.blendhaarlem.nl
Facebook.nl/blenderhaarlem

Openingstijden

Maandag en dinsdag: 8:00 – 18:00
Woensdag: 08:00 – 18:00
Donderdag: 08:00 – 21:00
Vrijdag: 08:00 – 21:00
Zaterdag: 08:00 – 21:00
Zondag: 08:00 – 18:00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké