Klinkende cocktailglazen en voetjes van de vloer: Bobbi Bar-Dancing brengt wat leven in de brouwerij. Van woensdag tot en met zondag openen de deuren om 18.00 uur voor de eerste borrelaars van de avond, waarna de zaak geleidelijk verandert van karakter. De stoelen verdwijnen langzaamaan naar de zijkant, er wordt steeds een decibelletje bij gedraaid en de discobal begint te draaien. Ben je er klaar voor? Het is tijd om je moves te laten zien op de dansvloer. Welkom in Bobbi’s territorium. En ga vooral nog niet naar huis.

 

 

Bobbi

Dit centraal gelegen pand in de Lange Veerstraat, voorheen het Crackerscafé, bleek ideaal voor ondernemers Daan, Stephan en Jan, die ook aan het roer staan van De Koning en De Roemer. Aanvankelijk waren de drie eigenaren op zoek naar een soortgelijke naam voor in het rijtje, maar ze werden pardoes verliefd op het tegendraadse ‘Bobbi’. Een naam die perfect past bij het old-school maar toch ook eigentijdse concept dat ze met deze bar wilden realiseren. En wij beamen: het bekt ook gewoon lekker.

 

 

Borreltijd

Bij Bobbi gaan ze voor een leuke mix. Iedereen vanaf een jaar of 20 is hier van woensdag tot en met zondag welkom vanaf 18.00 uur voor een casual borrel na het werk of dat laatste drankje na een uitgebreid diner in de stad. Op de kaart vind je toegankelijke drankjes voor een zeer schappelijke prijs, voor ieder wat wils. Aan de bar is het heerlijk vertoeven en ook als je trek krijgt in een borrelhap ben je hier aan het juiste adres. Zo kom je de avond wel door.

 

Hey DJ

Maar als je denkt dat Bobbi daarna naar huis vertrekt, heb je het mis. Ook de DJ is namelijk uitgenodigd en naarmate de avond vordert, installeert hij/zij zich rustig aan achter de draaitafel. Liefhebbers van die heerlijke 80’s vibes kunnen hier hun hart ophalen. Hopelijk heb je goede schoenen aangetrokken, want de dansvloer is bij deze geopend.

 

 

Snufjes

Stappers weten het als geen ander: tijdens het uitgaan gebeuren de leukste dingen soms in de wc. Nee dames, dan hebben we het niet alleen over de complimenten die wij elkaar vaak geven als we samen voor de spiegel staan. Bij Bobbi maken ze van het kleinste kamertje een extra groot feest. Druk maar eens op de rode knop, als je durft. En zo zijn er hier nog meer verborgen snufjes het ontdekken waard. Staat daar nu een heuse photo booth in de zaal? Ik zou maar gauw eens gaan kijken.

 

 

Contact

Lange Veerstraat 34
2011 DB, Haarlem
www.bobbi.bar

@bobbibardancing

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, gesloten
Woensdag, vanaf 18.00
Donderdag, vanaf 18.00
Vrijdag, vanaf 18.00
Zaterdag, vanaf 18.00
Zondag, vanaf 18.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké