Op de Botermarkt vind je sinds kort een super leuk, nieuw tentje: Maroosh. De mezze (kleine gerechtjes uit de mediterraanse keuken) is voornamelijk bedoeld om af te halen zodat je er zelf thuis van kan smullen, maar ook op de locatie zelf zijn een paar kleine zitjes. De Haarlemmers kunnen nu al geen genoeg van Maroosh krijgen, want elke dag is alles uitverkocht. Eigenaresse Gular nodigde ons uit om te komen proeven en ook wij waren direct om. Wat heerlijk allemaal!

 

 

Al jaren wist men Gular’s heerlijke gerechten te vinden op haar thuisadres in Haarlem. Haar agenda stond vol met cateringopdrachten voor feesten, borrels en zelfs bruiloften. Maar na al dat succes werd het tijd om een stap verder te denken. Een eigen winkel was het resultaat!

 


Maroosh is gevestigd in een mooi pand achterin de Botermarkt, naast foodmarkt Mabrouk, op de locatie waar tot voor kort Marnetta’s Soul Food te vinden was. Het is lekker in het centrum en super makkelijk bereikbaar.

 


 

Maroosh is geen restaurant, maar er zijn wel een aantal kleine zitjes waar je plaats kunt nemen. Kun je dus écht niet meer wachten om van die lekkernijen te genieten, dan is er genoeg ruimte voor je.

 

 

Gular maakt al haar gerechten zelf, met de lekkerste verse ingrediënten en aan de hand van traditionele familierecepten. De liefde voor koken komt bij haar moeder vandaan, die haar ook al de tips en tricks uit de keuken heeft aangeleerd.

 


 

Heb je dus zin in even lekker iets anders als tussendoortje, voor bij de borrel of misschien als avondeten? Wij hebben de oplossing: Maroosh!

 

Openingstijden

Dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.30 uur.

 

Contact

Maroosh
Botermarkt 2
2011 XM, Haarlem

instagram.com/marooshhaarlem

 Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké