Eigenaren Bas en Rick leerden elkaar kennen in de Haarlemse horeca en besloten samen een restaurant te beginnen, Brick. In één van de meest idyllische buurten van Haarlem: de Vijfhoek – Breestraat. Het pand is volledig opgeknapt en gemoderniseerd, maar met behoud van de karakteristieke eigenschappen van het pand en zelfs de buurt. Zeer smaakvol en een zeer fijne mix voor deze lunch, borrel en restaurant gelegenheid in één.

Bij binnenkomst valt als eerste de open keuken op, daarna de zwarte balken en de doorkijk van glas naar de bovenverdieping. De authenticiteit van het pand zie je overal om je heen terug en is echt genieten voor een ieder die daarvan houdt. De keuken is Frans georiënteerd met een twist, net even anders dan normaal. Bij bijvoorbeeld de carpaccio serveren ze, in plaats van Parmezaanse kaas en kappertjes, juist tête d’moine kaas en nootjes. De kwaliteit is hoog en elke drie maanden is er een nieuwe kaart. Daarnaast om de drie weken een nieuw 3, 4 of 5 gangen menu vanaf € 29,50,-. Kom je alleen voor een borrel dan staan er zowel bitterballen als oesters op de kaart.

PS: In de zomer kun je gebruik maken van het Brick dakterras.

Perfect voor: romantische met z’n twee, een eerste date, vrienden- en familiegroepen, feesten en partijen
Prijs: medium tot prijzig
Reserveren: ja
Wifi: nee
Social media: facebook
Mozzies: 4

Reserveer nu direct een tafeltje bij Brick

Restaurant Brick
Breestraat 24-26
2011 ZZ Haarlem
www.restaurantbrick.nl
Tel 023 – 5511870

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12:00 uur
Maandag geslotenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké