Lunchen buiten de deur doen we allemaal. Als je even geen zin hebt om uitgebreid ergens te gaan zitten is het ideaal om een lekker broodje ‘on the go’ mee te nemen. En dan het liefst wel vers en lekker. Goed nieuws: dat is precies wat wij kunnen halen bij het nieuwe Brussels Bun in de Grote Houtstraat. Vers belegde broodjes, verse smoothies en koffie. En dat ook nog eens voor een prikkie.

Trotse eigenaar Koen (24 jaar) heeft 3 weken geleden zijn eerste zaak geopend. Je hoor het goed: ‘zijn eerste’. Want deze jonge ondernemer heeft ambities. Koen: “Het liefst open ik morgen de volgende Brussels Bun in een andere stad. Ik wil graag dit concept uitrollen door heel Nederland.” Boffen wij even dat hij Haarlem heeft gekozen voor zijn eerste Bun.

Koen deed zijn ervaring op in diverse horecazaken. Het idee voor een eigen horecazaak was er al langer, en het idee voor de invulling ook: vers, snel, lekker en goedkoop. Bij Brussels Bun is keuze uit diverse lekkere broodjes. Kies voor een stevig stokbroodje of het Brusselse pistoletje. Ze zijn belegd met bijvoorbeeld tonijnsalade, ossenworst, mozzarella en tomaat of de Brusselse gehaktbal. Alles vers, en de broodjes zijn niet karig belegd. Een beetje salade, tomaat en een sausje bijvoorbeeld, dat zit er gewoon bij. Er is elke week ook een broodje van de week. En nu komt het leuke: een broodje kost 2,- of 3,50.

Naast broodjes zijn er heerlijke smoothies. Zo’n zeven soorten. Denk aan yoghurt met bosvruchten of spinazie, meloen en ananas. Deze kosten 2,50 per stuk. De Belgische wafels met Nutella, of aardbeien of slagroom (of allemaal) zijn er ook. En natuurlijk is er koffie (de eigen Brussels Bun blend), thee en fris.

Brussels Bun is een take-away concept maar dan in een modern jasje. In de gezellig zaak loop je zoals we gewend zijn van take-away met je dienblad langs het eten. Pak de broodjes en het drinken wat je wilt, en reken aan het einde af. Meteen meenemen of peuzel het gewoon meteen op. Er zijn een paar tafeltjes en goede Wifi.

Brussels Bun
Grote Houtstraat 161
2011 SL Haarlem
Facebook.com/Brussels-Bun

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 7.30 – 17.00 uur
Zaterdag & zondag 9.00 – 17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké