Midden in het groene hart van de gemeente Bloemendaal zit een oude bekende in een nieuw jasje: Brouwerskolkje Exclusief. Vergis je niet als je het restaurant nog in gedachten hebt zoals het was. Wat Brouwerskolkje Exclusief nu is, is namelijk een heel ander verhaal. Je kunt hier heerlijk lunchen en deze plek is af te huren voor events. Ook heeft het interieur een opfrisbeurt gekregen en is het terras compleet vernieuwd. Verrassend, sfeervol en vooral… exclusief! Daar wilden wij meer van weten 😏

Op het menu staat dus lunch, en niet zomaar één. Een belangrijk deel van de kaart is de nieuwe, seizoensgerelateerde verrassingslunch waarmee het restaurant je laat kennismaken met de exclusieve keuken. Voor € 25,- per persoon geniet je van een bijzondere lunch met een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie met friandises na. Durf te vertrouwen op de chef! Wij weten uit ervaring dat je er geen spijt van zult krijgen.

Ook op het à-la-cartemenu vind je absoluut geen bammetje kaas. In alle gerechten van Brouwerskolkje Exclusief wordt tijd en aandacht gestoken; de chef let op elk detail. De lunch is dus écht even wat anders. Denk bijvoorbeeld aan coquilles met beurre blanc of krokant gebakken zwezerik met een saus van kreeft.

Het restaurant zit op een fantastische locatie midden in het Brouwerskolkpark. Heerlijk buiten dus! Een lunch hier is perfect te combineren met een lange wandeling. Zelfs binnen, waar je lekker kunt bijkomen, heb je door de grote ramen het gevoel niet écht binnen te zijn. En bij mooi weer strijk je neer op het zonovergoten terras. Zo ontsnap je een middagje helemaal aan de drukte.  En we weten allemaal dat je dat zo nu en dan wel eens kunt gebruiken, toch?

Precies dit was ook de gedachte van Bas Dortmundt, die Brouwerskolkje sinds november met passie runt. Zowel in het weekend als doordeweeks kun je de rust opzoeken in zijn restaurant. En dat, gecombineerd met het heerlijke eten en de gezellige sfeer, is wat Brouwerskolkje Exclusief zo verrassend, sfeervol en vooral exclusief maakt! Bas heeft expres gekozen om alleen open te zijn voor lunch overdag, omdat Brouwerskolkje Exclusief een ideale plek is om af te huren voor events. Dat kan dus wel in de avonden.

Wil je het restaurant helemáál voor jezelf? Dat kan dus zeker ook. Bas organiseert sinds jaar en dag grote en kleine evenementen in de regio en hier in Overveen vond hij de perfecte spot om zijn passie voor events te combineren met een nieuwe horeca-uitdaging. Brouwerskolkje Exclusief biedt ruimte voor kleine en grote groepen tot maar liefst 150 personen, binnen in het restaurant of buiten op de beide terrassen. Een exclusieve lunch, borrel of bedrijfsbijeenkomst is dus geen enkel probleem. Maar ook voor bijvoorbeeld (trouw)feesten, diners of herdenkingen kunnen gezellige settings worden gecreëerd. Een offerte vraag je makkelijk aan via info@brouwerskolkje.nl of op de website. Feesten maar!

Wij hebben in ieder geval genoten van ons bezoek aan Brouwerskolkje Exclusief en hadden écht het gevoel even helemaal van de aardbodem verdwenen te zijn. Kortom, breng zelf ook snel een bezoekje aan deze mooie plek en geniet van die heerlijke verrassingslunch die Bas en zijn team voor je klaarmaakt!

Brouwerskolkje Exclusief
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen
Tel: 06 44 68 47 93
www.brouwerskolkje.nl
Facebook.com/Brouwerskolkje
Instagram.com/brouwerskolkje

Openingstijden
Woensdag t/m zondag 11.00 – 17.00 uur
In overleg alle dagen van de week beschikbaar voor festiviteiten op maat

Reserveer hier meteen een tafeltje
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké