Voor een leuke plek waar je een lekker taartje met een kopje koffie kan eten en drinken, interieuradvies kan inwinnen en als je op zoek bent naar een makelaar voor de aankoop van je nieuwe woning, ben je bij TOET aan het juiste adres! Wij gingen langs in Heemstede aan de Bleekersvaartweg 78 om meer te weten te komen over deze 3-in-1 hotspot.

 

Café TOET Heemstede koffie lunchCafé TOET Heemstede koffie lunch

 

Passie voor de makelaardij

Tegenover de Albert Heijn in het bruisende centrum van Heemstede, zit sinds juli een nieuwe koffietent. Althans, dat lijkt zo op het eerste oog, maar als je naar binnen loopt kom je erachter dat er veel meer is.

 

interieurwinkel

 

Eigenaresse Cathelijne Rhee is een makelaar in hart en nieren met een passie voor interieur. Met haar 15 jaar aan ervaring is zij een échte rot in het vak. Ze helpt je dan ook graag bij de aankoop of verkoop van jouw paleisje! Haar unieke kracht? Open communicatie gecombineerd met creativiteit en een oog voor detail. Zeker een goede aanwinst voor Haarlem, Heemstede en omstreken.

 

makelaar

 

Mooi van buiten, nog mooier van binnen

Of ben je toe aan een nieuw interieur, een nieuwe indeling of misschien wel een complete verbouwing? Ook daar heeft Cathelijne een neusje voor. Ze ontzorgt je graag van A tot Z in dit creatieve proces. Maar heeft jouw woning alleen een frisse oppimpbeurt nodig, dan ben je bij TOET ook aan het juiste adres. Je vindt er namelijk ook super leuke accessoires om jouw inrichting een stijlvolle boost te geven. Elke keer als je bij TOET bent, zul je dan ook nieuwe hebbedingetjes vinden. Daar worden wij heel blij van!

 

Café TOET Heemstede koffie lunch

 

Tijd voor een (koffie)break

Koffiebonen van Aroma Club, taartjes van Waldo, verse producten van ondernemers in de buurt … dit allemaal vind je terug op de menukaart van Café TOET! Om 10 uur een heerlijke cappuccino met een Zweeds kaneelbroodje, om 12 uur een verse tosti met verrassende combinaties (tip: tosti ossenworst met mosterd is een must-try) of om 16 uur voor een goed glas wijn met een (gezonde) snack. Je bent bijna de hele week welkom om zowel binnen als buiten te genieten bij TOET!

 

ontbijt

 

Aan alles is gedacht bij TOET, dus kom zeker een keertje langs in Heemstede. Je fietst er zo naartoe of je parkeert je auto er gratis voor deur! Wanneer zien wij jou daar?

 

 

Contact

Café TOET & TOET Makelaars en interieuradvies
Blekersvaartweg 78
2101 CD Heemstede

toetmakelaardij.nl
cafetoet.nl
instagram.com/cafetoet

 

Openingstijden

Maandag, 8.30 – 17.00
Dinsdag, 8.30 – 17.00
Woensdag, 8.30 – 17.00
Donderdag, 8.30 – 17.00
Vrijdag, 8.30 – 17.00
Zaterdag, 9.00 – 17.00
Zondag, gesloten

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké