Proost op het ultieme vrijdaggevoel, ongeacht welke dag van de week het is! Deze nieuwe hotspot, sinds kort gevestigd op de oude plek van Mexicaan Popocatepetl, is een centrale locatie voor een kop koffie, een lunch met een vriendin, een drankje in de namiddag of een uitgebreid diner. En wil je daarna nog blijven plakken voor een borrel? Dat mag. Het is tenslotte vrijdag!

 

 

All day, everyday

Dit gezellige eetcafé is een zusje van Café Vrijdag in Amsterdam, daar zit de populaire hotspot al jaren in de Rivierenbuurt. Het concept is simpel: doe vooral lekker wat jij wilt, want het voelt als weekend. Lunchen of dineren in dit café is een mini-break in je drukke dagelijkse leven, de regels gelden even niet. Een cocktail bij je lunch? Waarom niet! Bij Café Vrijdag mag het allemaal. Ze zijn geopend van ‘s middags tot ‘s avonds laat, elke dag van de week. Niets houdt je dus tegen om zo nu en dan van die vervelende maandag ook een vrijdag te maken.

 

 

TGIF

Bij ons Haarlemmers voelt het pas als weekend zodra er iets lekkers op tafel staat en we een glas wijn in onze hand hebben. Dat weten ze bij Café Vrijdag maar al te goed, want hun kaart staat vol lekkere broodjes, smakelijke borrelhappen en toegankelijke gerechten voor in de avond. Maak het zo gek als je zelf wilt. Je kunt all out gaan, gewoon even lekker een vorkje prikken is ook helemaal prima. Garnalenkroketten, burrata, een Franse visschotel of een heerlijke burger: alles smaakt naar weekend.

 

 

Deel de vrijdag

Het ruime pand met uitzicht op de Bavo is uitermate geschikt voor grote groepen. Als je dat vrijdaggevoel dus graag met anderen wilt delen, bijvoorbeeld tijdens een verjaardagsborrel of personeelsfeest, dan zit je hier goed. Op een steenworp afstand van de Grote Markt is dit gezellige eetcafé de perfecte plek om het even rustig aan te doen en bij te kletsen. Zo voelt die week al gauw iets minder lang!

 

Contact

Café Vrijdag Haarlem
Riviervismarkt 1-3,
2011 HJ Haarlem
restaurantcafevrijdag.nl
instagram.com/cafe.vrijdag

 

Openingstijden

Maandag, 12:00 – 22:00
Dinsdag, 12:00 – 22:00
Woensdag, 12:00 – 22:00
Donderdag, 12:00 – 22:00
Vrijdag, 12:00 – 00:00
Zaterdag, 12:00 – 00:00
Zondag, 12:00 – 22:00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké