Tostiliefhebbers opgelet! Haarlem is een tostibar rijker: de Cheesy Grillah. Vriendinnen Wieteke Doornebosch en Eva Lürsen kwamen op het idee voor hun tostizaak op één van de vele reizen die ze samen maakten. Ze wilden een eigen zaak beginnen met slechts één product: heerlijke tosti’s. En nu is hij er dus, in een leuk pandje in de Kleine Houtstraat.

Bij Cheesy Grillah (klinkt als: Gorilla) heb je keuze uit maar liefst elf verschillende tosti’s. Niet zomaar tosti’s – apentosti’s! Dat de meiden zijn geïnspireerd door de aap is wel duidelijk. Ze gebruiken hem in het logo, je vindt hem terug in het interieur en alle tosti’s op de menukaart verwijzen naar bekende apen. Zo vind je er bijvoorbeeld de ‘Donkey Kong’ met pindakaas en sambal of de ‘Meneer Nilsson’ met pulled chicken. Ook aan de zoetekauw is gedacht, onder de naam ‘King Kong’, belegd met chocolade en banaan. 
Last van keuze-stress? Geen probleem, hiervoor is een speciaal rad gemaakt waaraan je mag draaien. Dan maakt deze de keuze voor je, wel zo handig.

Voor het interieur zijn de meiden –met wat hulp van hun vrienden- zelf aan de slag gegaan met graffiti spuiten. Het resultaat: een kleurrijk geheel met natúúrlijk als eyecatcher een grote Gorilla. Dit keer op een fiets, want dat is hoe Wieteke en Eva hun reizen ook maakten.

Voordat je weggaat, kun je voor één euro de groetjes doen aan iemand. De naam van de persoon aan wie je de groetjes doet schrijven ze op een spiegel, en die ontvangt dan bij zijn bezoek een euro korting. Dat is nog eens een origineel cadeau!

Cheesy Grillah
Kleine Houtstraat 22
2011 DM Haarlem
Facebook >

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag 9.00–17.00 uur
Zondag 10.00–17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké