Patat of friet… hoe je het ook wilt noemen, de meesten van ons houden er wel van! Daarom is het niet gek dat het nieuwe Chique des Frites aan de Botermarkt zo goed loopt. Hier ben je aan het juiste adres voor een heerlijk vers patatje met. Maar niet alleen met mayonaise, maar ook met diverse chique toppings. Een frietje met stoofvlees of truffel laten we niet aan ons voorbij gaan. Daarom gingen we even op bezoek bij deze chique de friemel patatzaak. En natuurlijk niet zonder te proeven!

 

Chique des Frites Botermarkt

 

Frites

De friet van Chique des Frites worden elke dag vers gesneden van de Agria aardappel, van lokale leverancier De Aardappelboer in Nieuw-Vennep (een 100 jaar oud familiebedrijf dat duurzaam en planet proof werkt). De Agria is perfect voor het maken van ambachtelijke friet, die zacht van binnen is en knapperig van buiten. Daarnaast worden ook de verschillende toppings gemaakt van zo vers mogelijke ingrediënten. Ga je voor de jalepeño met cheddar, de truffel met parmezaanse kaas, de pulled chicken met huisgemaakte sambal of misschien de seizoensspecial? Er zijn ook een aantal speciale sauzen, zoals truffelmayonaise, basilicummayonaise of andalousesaus. Voor ieder wat wils. En wat smaakt het goed!

 

Chique des Frites

 

Snacks

Naast ambachtelijke friet, kun je bij Chique des Frites ook heerlijke snacks bestellen. Er is een vegetarische tandoorikroket met wortel, een kaaskroket met verschillende kazen en een huisgemaakte kalfskroket. Houd ook de socials van deze patatzaak in de gaten, want er verschijnen ook nog wel eens wat (seizoens)specials, zoals een overheerlijke hamburger.

 

 

Bestellen

Geen zin om in je chique huispak de deur uit? Dan kun je ook een bestelling plaatsen via Thuisbezorgd en Deliveroo. Of even bellen en daarna afhalen!

 

Contact

Chique des Frites
Botermarkt 27
2011 XL, Haarlem
chiquedesfrites.nl

facebook.com/chiquedesfrites
instagram.com/chiquedesfrites

 

Openingstijden

Maandag, 12.00 – 20.00
Dinsdag, 12.00 – 20.00
Woensdag, 12.00 – 20.00
Donderdag, 12.00 – 20.00
Vrijdag, 12.00 – 20.00
Zaterdag, 12.00 – 20.00
Zondag, 12.00 – 20.00

 

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké