Sinds kort is Haarlem een café rijker en niet zomaar een café, een waar chocolade café!

Chocolate-Company-Haarlem-2

Bij Chocolate Company vind je een groot assortiment aan chocolade cadeautjes, maar kun je bijvoorbeeld ook heerlijk je dag beginnen aan de grote leestafel met een kop koffie. Het café in Haarlem opende haar deuren op 4 april. Dit is de vijfde Nederlandse vestiging van de Chocolate Company.

Chocolate-Company-Haarlem-6

Chocolate-Company-Haarlem-5

De zaak zit in een mooi licht en ruim pand. Tevens ook een aanrader om een shopdagje in Haarlem mee te beginnen, mede omdat het café aan de begin van de stad is gevestigd en dus dichtbij het station.

Chocolate-Company-Haarlem-1

Naast bonbons, taartjes en sandwiches, kun je ook voor de goddelijke chocolade fondue kiezen. Overigens zijn er ook kleine blikjes chocolade fondue te koop in diverse smaken, zalig om jezelf cadeau te doen!

Chocolate-Company-Haarlem-3

Alle chocolade producten worden in de Chocolate Company fabriek in Kerkrade geproduceerd. Ondanks dat het een fabriek is, wordt alles daar dagelijks met de hand gemaakt.

Chocolate-Company-Haarlem-4

Ook met kinderen kan je hier goed vertoeven. Kindjes kunnen bijvoorbeeld zelf een zogehete Chocspoon kiezen om een warme chocolademelk mee te creëren.

Chocolate-Company-Haarlem-8

Chocolate-Company-Haarlem-7

Kortom, een fijne spot om even te onthaasten of gewoonweg te genieten van de tijdloze smaak van chocolade!

Perfect voor: koffiedate, culi cadeautjes, krantje lezen, tijdens een dag winkelen
Prijs: laag tot gemiddeld
Reserveren: nee
Social media: Facebook
Wifi: ja
Mozzies: 4

Chocolate Company
Kruisstraat 14
2011 PX Haarlem
Tel 023 5515824
www.chocolatecompany.nl
Facebook.com/Chcocompany

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 08.00 – 18.30
Zaterdag en Zondag: 10.00 – 18.00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké