Grenzend aan het welbekende Frans Hals Museum op het Groot Heiligland tref je nu een fris en eigentijds café aan; Cleeff Frans Hals. In de ruime, pastelgetinte ruimte voel je je gelijk thuis door het heerlijk geurende verse (appel)gebak. Wij zijn al goed bekend met Cleeff in de Kleverparkbuurt, maar deze dependance is weer geheel anders qua huisstijl. Maar ook hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, een goede kop koffie, lunch of zelfgemaakt gebak. Wat een aanwinst voor het centrum van Haarlem!

 

Cleeff Frans HalsCleeff Frans Hals

 

De styling van het café is te danken aan Studio Paradijs. Je ziet dat er over alle details met zorg is nagedacht. En die precisie in combinatie met een aantal unieke kunstwerken, is een lust voor het oog. Zowel buiten als binnen is deze Cleeff een genot voor de interieurliefhebber. En laten we eerlijk zijn; het oog wil soms ook wat, toch?

 

Cleeff Frans HalsKoffie Haarlem Centrum

 

Cleeff Frans Hals trakteert ons op een stadse binnentuin. Een prachtige blauwe regen siert de patio. Daar waar je midden in de stad de vogels rustgevend hoort fluiten en mooi beschut zit, is het heel fijn vertoeven. En je hoeft niet eens per se een museumgast te zijn (maar het mag natuurlijk wel).

 

Koffie Groot Heiligland

 

Voor thuiswerkers die even in een andere omgeving de werkdag door willen brengen, is het café een perfecte uitvalsbasis. Niet te druk, maar wel iets van reuring. Deze inspirerende omgeving kan perfect fungeren als werkplek.

 

 

Het combineren van een bezoek aan het museum met een aansluitende lunch in het café is vanzelfsprekend een ‘match made in heaven’. Oftewel; een kans om niet te laten liggen…

 

Contact

Cleeff Frans Hals
Groot Heiligland 62
2011 ES, Haarlem
franshalsmuseum.nl/en/visit/museum-cafe
(023) 511 58 15

instagram.com/cleeff_franshals

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 – 16.30
Woensdag
09.30 – 16.30
Donderdag
09.30 – 16.30
Vrijdag
09.30 – 16.30
Zaterdag
10.30 – 16.30
Zondag
11.30 – 16.30

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké