In het centrum van Haarlem vind je veel gezellige koffietentjes. Hebben wij even leuk nieuws! Net buiten het centrum kun je nu ook genieten van een goed bakkie. Vlak achter het station en op een paar meter lopen van de mooie Schotersingel is Cleeff geopend. Fijn voor koffie (ook to go), ontbijt, lunch of een borrel aan het einde van de middag.

Cleeff-Haarlem-5

Cleeff-Haarlem-6

De vrienden Rik en Merel maakten plannen om een koffietent in Amsterdam te openen. Maar waarom Amsterdam als het ook in je eigen stad kan? Toen het apothekerspand aan de Kleverparkweg leeg kwam te staan grepen zij deze kans met beide handen aan. De Kleverparkbuurt is upcoming. Nieuwe huizen worden gebouwd en steeds meer jonge gezinnen settelen hier. Een fijne plek voor een hapje en drankje was dus ook meer dan welkom.

Cleeff-Haarlem-10

Cleeff-Haarlem-8

Het hoekpand met veel lichtinval is omgetoverd tot een ruimte met huiselijke sfeer. Op ieder tafeltje een vaasje met bloemen, de oude houten vloer en combinatie van witte en betonnen muren geven Cleeff een industrieel en fris interieur. Bij de verbouwing is ook aan de kids gedacht. Zij kunnen achterin los in de kinderspeelhoek.

Cleeff-Haarlem-9

Cleeff-Haarlem-1

Ontbijten doe je bij Cleeff met een croissant of lekker ouderwets met wentelteefjes. De lunch is overwegend vega of met vis. Een bewuste keuze. Kies bijvoorbeeld voor hummus of warmgerookte zalm op biospelt brood van van Vessem. En voor de kleintjes bestel je gewoon een broodje chocopasta of kaas.

Cleeff-Haarlem-4

Cleeff heeft niet alleen heerlijke koffie van White Label. Ook aan een ruime selectie thee is gedacht. Afrikaanse Rooibos Chai van Monkey Chief of de bijzondere kruidenmelange van The Greek Mountain. Natuurlijk worden deze geserveerd met een stukje homemade zoetigheid.

Cleeff-Haarlem-3

Cleeff-Haarlem-11

Wat vinden wij fijn aan Cleeff? De no-nonsense sfeer. Hier kun je erg goed eten en drinken, allemaal voor een hele normale prijs. Zie het als een gezellige verlenging van je huiskamer.

Cleeff-Haarlem-2

Cleeff
Kleverparkweg 13
2023 CA Haarlem
www.facebook.com/cleeffhaarlem
www.cleeff.nl

Openingstijden
Doordeweeks geopend van 08.30 – 18.00
In het weekend van 10.00 – 18.00

Fotocredits: Linda Kortekaas Fotografie
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké