In een prachtig herenhuis aan de Gedempte Oude Gracht vind je sinds vorig jaar Passie voor Puur: een stijlvolle winkel met pure en eerlijke (woon)accessoires én heerlijke koffie. Ben je op zoek naar bijzondere spullen voor in je huis, dan ben je hier op de juiste plek. Maar ook voor delicatessen, Italiaanse wijnen en unieke cadeaus. Extra leuk is dat er achterin de winkel ook een koffiebar verstopt zit. Hier haal je koffie van Noble Tree, verse smoothies, koekjes en nog veel meer. Eigenaresse Cynthia is elke dag in de winkel aanwezig en straalt een en al passie uit. Kortom: passie voor puur. Wij gingen op bezoek bij deze toffe conceptstore!

 

Passie voor Puur winkel Haarlem
Servies

 

Jaren geleden kwamen Cynthia en haar dochter Roos een mooi concept tegen: een gezellige, eerlijke winkel waar je ook een kop koffie kunt drinken. De droom om zelf ook zoiets te beginnen ontstond. Een conceptstore met mooie producten van goede kwaliteit, gemaakt met respect voor mens en natuur, maar ook een coffee corner met goede koffie. Net toen die droom werkelijkheid mocht worden en het contract getekend was, begon de eerste lockdown. Gelukkig liet Cynthia zich niet uit het veld slaan. Inmiddels staat Passie voor Puur als een huis. Veel Haarlemmers weten haar prachtige winkel al te vinden en komen langs voor een smoothie, een cadeau of een gezellig praatje. En dat was precies het plan.

 

Cynthia Passie voor Puur

 

De producten

De producten in de winkel worden door Cynthia zelf uitgezocht. Bijna alles is fair trade, handgemaakt, biologisch of plantaardig, maar vaak ook een combi. Het grootste deel van de serviezen wordt bijvoorbeeld handgemaakt in (Zuidoost-)Azië. Naast prachtig en uniek servies, hebben ze o.a. ook kaarsen, lampen, kussens, droogbloemen, tassen en nog veel meer moois.

 

Passie voor Puur winkel Haarlem Conceptstore

 

De koffie bij Passie voor Puur is van het fairtrademerk Noble Tree en de lekkernijen voor bij de koffie zijn van de biologische bakker. Daarnaast maken ze smoothies met vers fruit, bijvoorbeeld de ‘Pear Passion’ met peer, banaan, kaneel, gember en melk. Er is koemelk, maar ook havermelk voor iedereen die dat liever heeft.

 

Koffiebar
Noble Tree koffie

 

Verder vind je in de winkel heerlijke delicatessen. Voor thuis, maar ook om cadeau te doen. Olijfolies, bruschetta’s, kruiden, chips, toast, en (voornamelijk) Italiaanse wijnen. Maar ook zoetigheden, zoals chocolade en koeken in mooie dozen.

 

Delicatessen winkel
Italiaanse wijnenWinkel Gedempte Oude Gracht Haarlem

 

Passie voor Puur is zo’n verborgen parel waar je je ogen uitkijkt. Het liefst wil je alles direct mee naar huis nemen. Loop dus binnenkort eens binnen en kijk wat voor moois ze voor je in petto hebben!

 

Contact

Passie voor Puur
Gedempte Oude Gracht 93
2011 GN, Haarlem
www.passievoorpuurhaarlem.nl

facebook.com/Passievoorpuurhaarlem
instagram.com/passievoorpuurhaarlem

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11.00 – 17.00
Donderdag
11.00 – 17.00
Vrijdag
11.00 – 17.00
Zaterdag
10.00 – 17.00
Zondag
13.00 – 17.00

 

 

Toegankelijkheid

Mindervaliden
Lage drempels
Nooduitgang
Geen aangepast toilet

Baby’s en kids
Genoeg lekkers voor kids, wel oppassen bij de breekbare spullen.
Kinderwagen past door de deur.
Geen verschoontafel in toilet.

Honden
Alleen assistentiehonden

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Passie voor Puur.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké