De Buurtbakker is opgericht door Stien de Rooij en Gijs de Waard. Het idee voor De Buurtbakker is ontstaan vanuit de eigen behoefte aan echt lekker brood en een plek om gezellig koffie te drinken in de Bos en Vaartbuurt. Na jaren fantaseren over het plan, kwam uiteindelijk het perfecte pand vrij aan de Wagenweg 138.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De buurtbakker

Heerlijk mensen kijken terwijl je van een lekkere lunch geniet met een goede bak koffie of een verantwoord sapje. Aan de lange bar bij het raam is genoeg plek, maar daarnaast kun je er ook voor kiezen om aan de ruime tafel te gaan zitten of in het knusse hoekje. In totaal zijn er maar liefst 20 zitplekken. Met een goed zonnetje kun je op de lange bankjes voor het pand plek nemen, terwijl je je door de zon laat zoenen.

De Buurtbakker Haarlem

De Buurtbakker Haarlem

De Buurtbakker heeft een fijne lunchkaart. Goed belegde biologische broodjes en tosti’s voor de kids, maar je kunt ook voor een croissant of kaasbroodje gaan. Naast dat het een fijne lunch of zelfs ontbijt plek is, kun je er je verse brood halen. Het assortiment in de broden is mooi ruim. Bij De Buurtbakker draait het om lekker en gezond brood. Biologisch (spelt)brood is de specialiteit! Van bijzondere gevulde broden voor in het weekend bij een borrel tot aan een heerlijke doordeweekse knip voor in de broodtrommel.

De Buurtbakker

De Buurtbakker

Lekkernijen komen ook ruim aan bod. Er is genoeg keuze uit luxe chocolade repen, fudge en robuuste koeken. De goddelijk gevulde speltkoeken komen uit eigen oven en zijn een aanrader!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Buurtbakker is een gezellige plek voor de buurt, met heerlijke producten uit de buurt.

De Buurtbakker
Wagenweg 138
2012 NK Haarlem
023-2026780
www.debuurtbakker.com
www.facebook.com/De-Buurtbakker

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 08.00 – 17.00
Zondag: gesloten

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie