Einde van het jaar, dus tijd om terug te blikken. Dit keer met de nieuwe restaurants van 2014 in Haarlem. Deze food hotspots opende dit jaar de deuren.

Beste-restaurants-Haarlem-2014

Seymour – Amsterdamse gastronomie in Haarlem
Brasserie en cocktailbar in Franse sferen, dat is Seymour. Dit prachtige pand (hoekje Lange – Korte Veerstraat) alleen al is genieten. Hier kun je terecht voor lunch, diner en borrel. Een aanwinst!
Meer Seymour >

Seymour-Haarlem-4

Toujours fish & meat: lekker eten in hippe Franse ambiance
Toujours fish & meat aan de Oude Groenmarkt is hip en richt zich met de grote kaart op een breed publiek. Want ook al noemt Toujours zichzelf een visrestaurant, er is ook vlees. En dit alles in Franse sfeer en voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
Meer Toujours >

Toujours-Haarlem-1

Mr. & Mrs. – kleine gerechten en wijn
Bij Mr. & Mrs. is alles ‘klein, maar oh zo fijn’. Het restaurant zelf is knus, een huiskamersfeer. Op de kaart kleine gerechten uit de internationale keuken wat stuk voor stuk culinaire hoogstandjes zijn.
Meer Mr. & Mrs. >

Mr-mrs-restaurant-Haarlem-1

Back to Basics: authentiek Italiaans
In dit authentieke Italiaans restaurant staat de Italiaanse familie Donisi in de keuken. Hier worden houtovenpizza’s gebakken en heerlijke gerechten bereid zoals pasta, antipasti en dolci. Fijne smaken en gezellige sfeer, in de Zijlstraat.
Meer Back to Basics >

Back-to-Basics-Haarlem-7

Het nieuwe Truffels
Niet helemaal nieuw, dit restaurant is al 4 jaar een begrip in Haarlem, maar toch zo vernieuwd dat Truffels een plek in dit lijstje verdiend. In de herfst verhuisde Truffels naar een nieuw groter pand aan de Lange Veerstraat. Hier kun je terecht voor fijne smakelijke gerechten. Elke maand een nieuw 6-gangenmenu. Heerlijke avond tafelen.
Meer Truffels >

Truffels Haarlem 1

Pippa’s: biologische pasta, pizza en panini
Aan het stationsplein zit sinds de zomer Pippa’s. Hier kun je terecht voor een Italiaanse maaltijd. Van grote pizza’s, tot fijne pasta, verse soepen, panini’s, frisse salades en heerlijke desserts. Alles vers, fair en puur. Ideaal voor een snelle hap voor of na een treinreis.
Meer Pippa’s >

Pippas-pastaria-Haarlem-6

De Nieuwe Koningin is terug
Na twee jaar afwezigheid schittert de Nieuwe Koningin weer in onze stad. Erg geliefd bij vele Haarlemmers. Hier is een avondje tafelen genieten. Met kleine, smakelijker gerechten en knusse ambiance. Gevestigd aan de Nassaustraat.
Meer De Nieuwe Koningin >

De-Nieuwe-Koningin-Haarlem-3

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!