Wij Haarlemmers houden van lekker eten buiten de deur. Onze stad barst van de lekkere restaurants. Maar soms is die bank thuis ook fijn, en heb je geen zin om te koken. Voor die momenten is er nu een uitkomst: Deliveroo. Overgewaaid uit het buitenland en in Amsterdam al een tijdje een hit. Nu ook bij ons! Het concept is simpel: de maaltijden van diverse restaurants worden vliegensvlug bij jou thuis bezorgd.

Deliveroo-Haarlem-1

Deliveroo Haarlem

Deliveroo bezorgt binnen 32 minuten bij jou thuis. Geen kleffe pizza of vette hap, maar de kwaliteit van een restaurant. Ruim 15 restaurants zijn inmiddels aangesloten. De sapjes en salades van BOS, cheesecakes van Jetties, de piepkuiken van Colette en sushi van Sushi Time komen nu dus gewoon naar je toe. Ook o.a. Brick, Seymour, Pizza Revolution, Pippa’s, Thrill Grill, Anne&Max, By Lima en Stach zijn aangesloten bij Deliveroo. Voor lunch dus ook een aanrader.

Deliveroo-Haarlem

De prijzen zijn over het algemeen gelijk aan die in het restaurant. Er komt 2,50 transactiekosten bij, en als je wilt een tip voor de bezorger. Bij Deliveroo betaal je digitaal, via de site. Contant kan niet (is zo 2015). De maaltijden worden op een goede manier verpakt zodat de smaak zoveel mogelijk hetzelfde blijft als in het restaurant zelf. Verder komt Deliveroo vaak op de fiets, milieuvriendelijk!

Bestellen kan via de site, en Deliveroo heeft ook een iOS app. Wat wordt het ons toch lekker makkelijk gemaakt 🙂

Deliveroo Haarlem
Bezorgen tussen 11:30 en 22:30 uur – afhankelijk van openingstijden restaurant
www.deliveroo.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!