Save the best for last. Dat hebben ze bij de Dessertbar begrepen. Deze bar staat helemaal in het teken van toetjes. Want zeg nou zelf, deze laatste gang van het menu is toch de kers op de taart? Naast heerlijke desserts kun je hier ook terecht voor lunch of een borrel.

Desert-Bar-Haarlem-voorkant

Remco en Nienke zijn in 2011 gestart met de Dessertbar. Zelf groot fan van deze laatste gang van het avondmaal en al jaren werkzaam in de horeca. ‘Wijnbarren genoeg, maar een dessertbar bestond nog niet in Haarlem’, vertelt Remco. Tel daar hun liefde voor onze stad bij op, en het idee voor de Dessertbar was geboren. Dat de Dessertbar zich kon vestigen in de prachtige Warmoesstraat midden in het centrum is helemaal super. Het pand, een Rijksmonument, is één van de oudste van Haarlem en een bezichtiging op zich.

Desert-Bar-Haarlem

De kaart bestaat naast desserts (denk aan Moelleux au chocolat, Crépe Suzette, Scroppino Pannacotta of de Dame Noir) ook uit lunch. Kies uit heerlijke broodjes (zoals ciabatta geitenkaas, broodje vitello tonnato, club sandwich, een uitsmijter of een broodje serranoham), een salade of huisgemaakte soep. Zoveel mogelijk met verse producten en zelf gemaakt.

Dessert-bar-Haarlem-chocola Dessert-bar-Haarlem-lunch1

In de namiddag begint de borrel, en deze gaat in de avond nog even door. De zeven meter lange bar is uitermate geschikt voor een drankje. Eventueel met borrelhap, van oesters tot bitterballen. Knus en bruisend in de avond.

Desert-Bar-Haarlem-bar

Dat de Haarlemmer wel van een toetje houdt is duidelijk, want het is altijd gezellig druk bij de Dessertbar. De gemoedelijke en relaxte sfeer helpt hier zeker aan mee. Overdag lekker licht, en in de avond met kaarsjes op tafel doet deze plek haar naam als ‘bar’ eer aan. Dus sla het toetje thuis over en eet deze hier, het is de moeite waard!

Desert-Bar-Haarlem-binnen

Perfect voor: lunch, koffiedate, borrelen met vrienden en uiteraard het toetje
Prijs: laag tot gemiddeld
Reserveren: aanschuiven maar!
Social media: facebook
Mozzies: 4

Dessertbar
Warmoesstraat 4
2011 HP Haarlem
Tel 023 524 4740
www.dessertbar.nl

Openingstijden
Di – Woe: 12.00 – 0.00
Do – Za: 12.00 – 1.00
Zo: 12.00 – 0.00

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké