Uit eten gaan, wie houdt er niet van? Op je wenken bediend worden met de lekkerste gerechten, goed gezelschap, geen afwas en altijd nieuwe restaurants om te ontdekken. De enige die er misschien minder blij van wordt is je portemonnee. Deze tip gaat je daarmee helpen: De Digitale RestaurantKaart. Hiermee krijg je 50% korting op de hele foodrekening, ook voor je tafelgenoten. En nee, geen speciaal actiemenu, gewoon bestellen van de kaart. Daar worden wij blij van!

In Nederland zijn honderden goede restaurants aangesloten en elke week komen daar nieuwe culinaire plekken bij. Haarlem kan natuurlijk niet achterblijven; ruim 25 restaurants doen mee. Truffels, Effen Grijs, DIGA, Metzo, Parels, Cantina023, The Golden Bull… Ze staan er allemaal tussen. Of proef net buiten de stad. In Amsterdam bijvoorbeeld, waar meer dan 100 restaurants zijn aangesloten. Even kijken waar je terecht kan? Klik hier voor de lijst met aangesloten restaurants. Elk restaurant geeft daar aan met hoeveel personen je 50% korting krijgt en welke dagen je de RestaurantKaart kunt gebruiken.

Het werkt zo: je koopt een RestaurantKaart voor 3, 12 of 24 maanden en hij is er vanaf €5,50 per maand. De app werkt als jouw persoonlijke kaart, en vanaf dan kun je zoeken en reserveren. Super makkelijk dus, en als je regelmatig uit eten gaat ben je een stuk voordeliger uit. Niet zo gek dat het concept al een succes is, want zo ga je sneller naar nieuwe plekken en het is toch fijn als er aan het einde van de avond de helft van je foodrekening afgaat.

Aanbieding via Haarlem City Blog
Het wordt nog leuker: wij mogen aan onze volgers een maand lidmaatschap cadeau geven bij een jaarabonnement! Bestel je Digitale RestaurantKaart (inclusief een maand gratis) nu HIER met de kortingcode ‘haarlem’

Als je de RestaurantKaart binnen hebt moet je deze restaurants zeker proberen. Dit zijn onze 5 favorieten:

Metzo
In het mooiste straatje van Haarlem, De Warmoesstraat, zit Metzo. Van binnen zijn drie niveau’s waardoor de ruimte heel speels en gezellig is. Buiten een lekker terras. De basis hier is de Franse keuken met heerlijke verfijnde gerechten.

Effen Grijs
Effen Grijs zit in een gezellig niet te groot pand. De inrichting is fris, strak en door de verschillende oude ruimtes heel gezellig. Maar vooral: het eten is van goede kwaliteit en ook nog eens heel betaalbaar. Elke maand een nieuwe kaart vol gerechten met een ‘twist’.

Pluimage
De naam verraadt het al een beetje: hier eet je kip. Kip van ’t spit waardoor hij heerlijk smaakt. Als bijgerechten veel streetfood. De inrichting fris en een relaxte sfeer.

Cantina023
Mexicaans eten, wij houden ervan! Bij Cantina023 draait het hierom, en het is zo lekker. Flinke porties voor weinig geld. Ze hebben ook heerlijke cocktails. De inrichting is kleurrijk en speels.

Back to Basics
Dit authentieke Italiaanse restaurant wordt gerund door de Italiaanse familie Donisi. Ze staan zelf in de keuken en kunnen koken als de beste. De pizza’s komen uit de houtoven en zijn erg lekker.

De Digitale RestaurantKaart
50% korting op de foodrekening bij meer dan 600 restaurants in Nederland
www.restaurantkaart.nl
Facebook.com/restaurantkaart

Dit is een Sponsored StoryHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!