Dijkers ligt in hartje centrum en is gevestigd in twee rijksmonumenten. Deze huiselijke lunchroom, restaurant en café in-één verwelkomt een breed publiek. Neem plaats naast het openhaardvuur aan de leestafel of één van de andere diverse plekjes en neem een hap uit de lekkerste hamburger van Haarlem. Voor een ieder met een voorliefde voor aparte meubels, goed eten en knusse omgeving is Dijkers jouw keuze.

dijkers_warmoestraat dijkers_interieur

De eigenaar Bart Dijkers is zijn gelijknamige restaurant in 2007 begonnen als lunchroom in het rechterpand. Nu bestaat het restaurant, en inmiddels ook bar, uit twee fantastische panden aan de Warmoestraat 5-7. De toegankelijke keuken is met zijn flinke porties zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Met de lunch worden er luxe broodjes en salades geserveerd. Bij het diner kun je denken aan een biefstukje, maar ook een sit-down drie-gangen-diner. De kaart wordt viermaal jaars aangepast met wekelijkse specialiteiten. Betaalbaar staat hierbij altijd hoog in het vaandel.

dijkers dijkers_haarlem

Het interieur heeft in januari dit jaar een make-over gekregen om een meer huiselijke sfeer en borrelcultuur te realiseren. Wat naar onze mening goed gelukt is. Voorheen kwam de ruimte in het rechtergedeelte wat stijfjes over waar nu niets meer van te zien is. Er is gebruik gemaakt van warme materialen, een parade aan leuke meubeltjes, boeken op de plank en een krijtwand waar de laatste updates te lezen zijn.

PS: Schrijf je in, in hun klantenbestand en wordt ook uitgenodigd voor één van de wijn&spijs avonden. Numnum.
PS2: Je kunt ook allerlei arrangementen boeken, zoals lunch en boottocht door de grachten van Haarlem. Oelala.

Perfect voor: pittige setjes, ouders met kids, dagjesmensen, familie- en vriendengroepen, (zaken)lunch en een borrel
Prijs: medium
Reserveren: kan
Wifi: ja
Social media: Facebook
Mozzies: 4

DIJKERS eten & drinken
Warmoesstraat 5-7
2011 HN Haarlem
Tel: 023 – 5511564
www.restaurantdijkers.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 11.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 10.00 t/m 22.00 uur
Zondag: 11.00 t/m 22.00 uur

Reserveer nu een tafeltje bij Dijkers
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké