Geen zin om de deur uit te gaan, maar wel in voor een avond culinair genieten? Wij hebben de oplossing! Haarlemse chefs Caroline en Michiel van cateringbedrijf Chefs On Tour presenteren nieuwe culinaire boxen die gewoon door de brievenbus passen. In de wisselende mailboxmenu’s vind je verrassende gerechten van topkwaliteit en de los te bestellen ‘culinary matchboxes’ helpen je aan een heerlijk dessert met bijzondere (kaas)bonbons. De pakketten, die zijn geïllustreerd door Haarlemse kunstenaar Tom Abbink, kun je vanuit je luie stoel bestellen en worden in Haarlem gratis bezorgd. Thuis uit eten is altijd al een leuke ervaring geweest, maar nog nooit eerder was het ook zó gemakkelijk. Enjoy your mail!

 

 

Out of the box denken blijkt geen probleem voor topchef Michiel de Bruijn en zijn creatieve zus Caroline. De gerechten in de dinerboxen behoren elke keer tot een specifiek thema en worden dus zo bereid dat ze thuis gemakkelijk af te maken zijn. In elke box zitten verschillende gangen, afhankelijk van het menu waarvoor je kiest. Bijna alles is al voorbereid en heeft alleen nog een finishing touch nodig. In een handomdraai heb je dus een tafel vol culinaire verrassingen. Had je dat ooit kunnen bedenken?

 

 

Perfect om het diner mee af te sluiten, maar ook prima los te bestellen, zijn de ‘culinary matchboxes’. Ja, dus echt een (groot) luciferdoosje gevuld met lekkers. Zo zijn er bijvoorbeeld verrassende kaasbonbons, gemaakt van kazen van Fromagerie l’Amuse in IJmuiden. Ook gebruiken ze veel andere ingrediënten van lokale partijen, zoals bier van Uiltje. De culinary matchboxes zijn online te bestellen, maar je kunt ze ook kopen bij Broekhof De Slagersdochter op de Kruisweg!

 

 

De stelling dat de brievenbusdiners wel bijna van hoge kwaliteit moeten zijn, is niet te betwisten. Chefs Michiel en Caroline hebben veel ervaring op verschillende gebieden. Zo heeft Michiel jaren in de keukens van sterrenrestaurants gewerkt en als team verzorgen broer en zus al een flinke tijd catering op hoog niveau. Daarnaast is ook het maken van speciale bonbons voor hen niets nieuws, aangezien ze dit al eerder hebben gedaan voor (sterren)restaurants als ML, Ratatouille, Dodici en Parels.

 

 

Wil je culinair eten bij jou thuis laten bezorgen, zonder dat je per se zelf aanwezig hoeft te zijn? De brievenbusdiners van Chefs On Tour zijn dan een enorm leuke, lekkere en handige optie!

 

Contact

Chefs On Tour
chefsontour.nl

facebook.com/chefsontour
instagram.com/chefsontour

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké