Een plek waar wij al jaren en jaren heel graag komen. Waarom? Het is altijd goed en altijd gezellig. Of het nu voor een kop koffie, een lekker ontbijt, lunch, diner of een lekkere borrel (ook cocktails) is. Dodici heeft dat warme, Italiaanse gezelligheidsgevoel, maar een kaart met wereldsmaken. Een perfecte match voor bijna iedereen en daarmee absoluut een all time favourite in de stad.

 

 

Dolce Vita

Dodici is de aangewezen plek om je te vergrijpen aan de dolce vita. Je dag hier beginnen met een uitgebreid, hotel-achtig ontbijt is altijd een goed idee, gewoon omdat het kan. Bijvoorbeeld een gezonde start met Griekse yoghurt, granola, noten en vijgen, of juist een verse roombotercroissant met jam en wellicht een frisse fruitsalade. Wat je ook kiest, je dag kan niet meer stuk. Extra tof is dat Dodici een hele speciale espressomachine heeft – voor de kenners: een Modbar -, dus je bent ook nog eens verzekerd van de beste koffie om je dag mee te beginnen.

 

De keuze is reuze!

Op de menukaart staat nog veel meer. Van luxe sandwiches voor de lunch tot small bites, snacks en charcuterie voor bij de borrel. De antipastiplanken zijn heerlijk en ideaal om te delen, de kaart staat vol lekkere dinergerechten en er zijn drie- tot vijfgangenmenu’s als je je wilt laten verrassen. Het eten is van uitstekende kwaliteit en ver-ruk-ke-lijk. Omdat het aanbod zo gevarieerd is, wordt eigenlijk iedereen hier blij van. Met achter de bar een prominente plek voor alle wijnen en naast de bar een nieuwe klimaatkast voor wijn weet je zeker dat het je ook aan een lekker druivensapje niet zal ontbreken. En cocktails? Ook die shaked de barman graag voor je. Wij kunnen nog maar één ding zeggen: vivere la dolce vita di Dodici!

 

 

Contact

DODICI
Smedestraat 47
2011 RE Haarlem
dodici.nl
instagram.com/dodici12haarlem

 

Openingstijden

Maandag, 08:00 – 01:00
Dinsdag, 08:00 – 01:00
Woensdag, 08:00 – 01:00
Donderdag, 08:00 – 01:00
Vrijdag, 08:00 – 01:00
Zaterdag, 08:00 – 01:00
Zondag, 10:00 – 01:00

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met DODICI.  

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie