Direct aan de Grote Markt van Haarlem gelegen vind je Dodici. Drie jaar geleden opgericht door het enthousiaste duo Micha en Erik. Met succes! Vanaf het begin is dit een van de best bezochte tenten door de ‘know-where-to-go’ Haarlemmer.

Dodici-Haarlem

Ontbijt, lunch, diner, de beste koffie en cocktails… neem je slaapzak maar mee, want bij Dodici kom je nooit iets te kort (en daar weten wij muggen moeilijk nee tegen te zeggen).

Dodici-Haarlem-Bar

Dodici = 12 (in het Italiaans), en ook het thema van deze hippe bar & dit restaurant. Zo kun je aan twaalf verschillende tafels plaatsnemen en twaalf verschillende soorten koffie, bier en wijn bestellen. Door de wisselende kaart is dit de aangewezen plek om je te vergrijpen aan de dolce vita. Alle gerechten blijven onder de twaalf euro door het ‘small dinner’ concept. De porties zijn dus klein maar fijn. Het eten is van uitstekende kwaliteit en dus ver-ruk-ke-lijk: van kaasfondeau, hamburgers, zakken patat tot prachtige kaasplateaus, bisque, salades en vis.

Na het eten kun je gelijk aanhaken bij de borrel, zeker in het weekend bruist het in Dodici van de gezelligheid.

Vivere la dolce vita di Dodici!

Perfect voor: elk moment van de dag met vrienden, familie of als setje.
Prijs: tot €12,- per gerecht
Wifi: Ja
Mozzies: 5
Reserveren: wordt aangeraden

DODICI
Smedestraat 47
2011 RE Haarlem
023 – 532 86 86
www.dodici.nl

Openingstijden:
Dagelijks: 08.00 – 00.00 uur
Vrijdag & zaterdag: tot 01.00 uur
Zondag geopend: vanaf 10.00 uur

Reserveer nu een tafeltje bij Dodici

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie