Wat is het toch fijn als je de hoek omloopt en meteen tegen een leuke hotspot aanloopt. Niet in elke buurt kan dat. Goed nieuws voor inwoners van het Houtvaartkwartier (en daar omheen), daar zit sinds een paar maanden Due Grappi. Dit koffie-, lunch- & wijnlokaal aan het Theemsplein kan op elk moment van de dag en met elk gezelschap. Met mooi weer gaan de deuren open en strijk je lekker neer op het terras.

Due-Grappi-Haarlem-2

Peter & Marelva runnen Due Grappi. Sinds een vakantie met veel lekkere wijnen in Italië jaren geleden hebben zij al de droom ‘iets’ met wijn te doen. Toen Bakker Blom aan het Theemsplein wegging zagen zij hun kans schoon. Omdat alleen wijn drinken wel lekker is maar niet slim, is er ook ontbijt, koffie, taart (o.a. van leerwerkbedrijf Bakk’m), lunch en bier bijgekomen. De lunchkaart wisselt elke twee weken. Ook voor lekkere borrelhapjes is gezorgd.

Due-Grappi-Haarlem-1

Naast veel lekkers nuttigen kun je ook van alles mee naar huis nemen. Peter en Marelva verkopen hun zelf geïmporteerde wijnen, pasta’s, olijfolie uit Puglia, tapenades, biologisch schepijs, verantwoord snoepgoed en meer. Er worden ook wijnproeverijen en leuke activiteiten voor kinderen of volwassenen georganiseerd.

Due-Grappi-Haarlem-3

De buurt heeft Due Grappi inmiddels ontdekt, en terecht. Het is een gezellige plek. Wie wil nou niet een stukje Italië in eigen buurt? Ook kinderen voelen zich hier thuis. Er is een speelhoek en een speeltuin voor de deur. Op zoek naar een plek om een feestje, vergadering, borrel of etentje te organiseren? Dat kan hier ook!

Due Grappi
Theemsplein 42
Haarlem
Facebook >

openingstijden
woensdag t/m zaterdag van 9.00 – 19.00 uur en vrijdag tot 20.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie