Eetcafé Aangenaam doet haar naam eer aan. Volgens eigen zeggen ‘voor mens, dier en milieu’. Want bij dit restaurant wordt biologisch gekookt, voor een eerlijke prijs en nog lekker ook. Helemaal bij de tijd, duurzaam is hip!

Op de kleine kaart is werkelijk alles vers en biologisch. De vis wisselt per seizoen, het vlees is diervriendelijk en er zijn heerlijke vegetarische gerechten. Onder het genot van deze pure producten neem je een biologische wijn, een Limburgs tapbiertje of na afloop een Max Havelaar koffie. Zelfs het water komt uit de kraan in plaats van verspillend flessenwater. Klinkt als een oubollige bedoeling? Juist niet! Bij eetcafé Aangenaam is het eten lekker, creatief en met zorg bereid.

eetcafe-aangenaam-haarlem aangenaam-haarlem

Aan de gezellig setting is ook gedacht. Het kleine buitenterras met kleurrijke lampjes zorgen al voor een uitnodigend aangezicht. Binnen is dat niet minder. Een simpele maar gezellige inrichting. Het grootste deel van het interieur en servies uiteraard met het Fair Trade keurmerk. Er wordt gekookt op groene stroom en gas en schoongemaakt met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Kortom, aan alles is gedacht. 5 Procent van de winst gaat ook nog is naar goede doelen. Lekker en verantwoord!

biologisch-eetcafe-aangenaam aangenaam

PS: bij Aangenaam kun je ook biologisch lunchen.

Perfect voor: bewuste eters, vrienden- en familiegroepen, diner voor twee
Prijs: laag tot gemiddeld
Reserveren: kan heel makkelijk via de site
Wifi: ja
Social media: Facebook, Twitter en Foursquare
Mozzies: 4

Eetcafe Aangenaam
Kleine Houtstraat 105
2011 DK Haarlem
Tel: 023 – 5317403
www.aangenaametenendrinken.nl

Openingstijden
Dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag lunch vanaf 12.00 uur

Reserveer nu een tafeltje bij Aangenaam
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie