Oui oui, eindelijk weten we wat er stond te gebeuren op het Houtplein nummer twee. Op de plek van de broodjeszaak werden wat muren gesloopt en bouwvakkers liepen in en uit. Blij verrast waren we uiteindelijk met de opening van Felien, een stijlvolle nieuwe hotspot waar de Franse keuken centraal staat. Een fijne plek met veel mogelijkheden. Op de kaart staat een uitgebreid aanbod voor het diner, je bent er welkom voor een borrel en binnenkort openen ze de deuren ook rond koffie- en lunchtijd.

 

Felien Bar Bistro Haarlem

 

Vertrouwd

De inrichting is uniek en intrigerend door alle verschillende hoekjes en gemixte stijlen. Wat wél enigszins bekend voor kan komen is de stijl van het logo. Felien is namelijk van dezelfde eigenaren als restaurant Parck, dat hier op kruipafstand vandaan zit. Dat maakte de locatie des te handiger voor Wouter en Lilian. Ook leuk om te weten, is dat ze hun nieuwe restaurant hebben vernoemd naar hun dochter: Felien. Is dat even een eer voor de jongedame!

 

Felien Bar Bistro Haarlem Felien Bar Bistro Haarlem

 

In de keuken

De dinerkaart van Felien is als die van een klassieke Franse bistro, met favorieten als oesters, escargots en confit de canard. Heerlijke gerechten voor tijdens een avondje uit met vrienden of familie, of een romantisch diner voor twee. Voeg daar nog een uitgebreide wijnkaart aan toe en je avond kan niet meer stuk.

 

Felien Bar Bistro Haarlem

 

Houtplein

Felien is gelegen aan het Houtplein, dat momenteel flink onder constructie is. Gunstig voor de bistro is dat er bij de herinrichting van het Houtplein een aantal meter voor het pand beschikbaar wordt gesteld voor een groot terras. Dit hele gebied krijgt trouwens echt een upgrade en wordt een mooi verlengstuk van de Grote Houtstraat. Wij kunnen niet wachten!

 

Contact

Bar bistro Felien
Houtplein 2
2012 DG, Haarlem
barbistrofelien.nl

@barbistrofelien

 

Openingstijden

Maandag, 17.00 – 00.00
Dinsdag, 17.00 – 00.00
Woensdag, 17.00 – 00.00
Donderdag, 17.00 – 00.00
Vrijdag, 17.00 – 00.00
Zaterdag, 17.00 – 00.00
Zondag, 17.00 – 00.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké