5 augustus was het zover: de fysieke winkel van het populaire cateringbedrijf De Kookstoof opende haar deuren! Na meer dan twee jaar een enorm succesvolle cateringservice gerund te hebben, werd het voor eigenaressen Nina en Karen tijd voor de volgende stap. Het prachtige voormalige viswinkeltje aan de Wagenweg 27 stal hun hart en niet veel later had het twee nieuwe, super enthousiaste eigenaressen. De winkel van De Kookstoof, waar je terecht kunt voor heerlijk eten én al het andere dat met tafelen te maken heeft, was een feit!

 

 

Bij De Kookstoof (ja, de naam is inderdaad geïnspireerd op de Kooksoof uit de populaire film Soof) kun je heerlijke, gezonde maaltijden afhalen als je geen zin of tijd hebt om zelf achter het fornuis te staan. Zo heb je toch een vers gerecht met twee bijgerechten, zonder de moeite van het kokkerellen. Het menu van De Kookstoof verandert om de zoveel tijd, maar is vooral gericht op de mediterrane en midden-oosterse keuken. Ook leuk om te weten: alles is puur natuur, vers en er wordt geen rotzooi aan toegevoegd. Hoe fijn is dat!

 

 

Nina en Karen hebben in de winkel geprobeerd zo veel mogelijk details van het karakteristieke viswinkeltje te bewaren. Zo zitten bijvoorbeeld alle originele tegels er nog in. De oude kast heeft een opknapbeurt gekregen en er is een muurtje behangen met een hippe print. Maar ook hiermee geven de twee dames een knipoog aan de vorige eigenaar van het pand: op het behang staan namelijk vissen!

 

 

Ben je toevallig ook nog op zoek naar een leuk cadeau om mee te nemen naar een diner? Bij De Kookstoof vind je genoeg leuks. Mooie borden, glazen, de favoriete kookboeken van Karen en Nina en nog veel meer!

 

 

Na twee jaar samen te hebben gewerkt in de keuken van Café Margeaux aan het Spaarne (nu café-restaurant ’t Teylertje), zochten Nina en Karen een leuke nieuwe uitdaging waarin ze beide hun passie voor koken kwijt konden. Met z’n tweeën begonnen ze aan de koksopleiding en leerden alle ins en outs van het koksvak. Op Valentijnsdag 2018 openden ze hun eigen cateringbedrijf, wat uitgroeide tot een groot succes.

 

 

Maar nu is er een echte winkel van De Kookstoof, en wij zijn enthousiast. Ga dus gauw een keertje langs, dan maken Karen en Nina ook jou fan!

Contact

De Kookstoof
Wagenweg 27
2012 NB, Haarlem
www.dekookstoof.nl

instagram.com/dekookstoof
facebook.com/dekookstoof

Openingstijden

Geopend op woensdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur.

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké