Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes is inmiddels vaste prik in de Haarlemse zomer. De vorige edities waren een groot succes. En nu is het bijna weer zover: van 28 t/m 30 juni 2019 wordt het terrein van de Lichtfabriek omgetoverd tot openluchtrestaurant. Met foodtrucks, muziek, drankjes en vermaak voor de kids. Een event om naar uit te kijken. De toegang is gratis.

In dit zomerse weekend staan allerlei foodtrucks op het terrein. Heerlijke smaken en voor ieder wat wils. Denk aan streetfood, pulled pork, sandwiches, wraps, gegrild vlees, taartjes, speciaalbieren, wijnen en meer. Er is ook lekkers voor vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten. Genoeg nieuwe keukens te ontdekken!

Eten op Rolletjes is voor iedereen en de hele dag. In het weekend is het terrein vanaf 13 uur open, op vrijdag vanaf 16 uur. Voor kinderen is er poppentheater, circus, schminken en ander vermaak. Natuurlijk is er ook live muziek. De versnaperingen nuttig je aan de grote houten tafels, of neem gewoon een picknickkleed mee. Als de zon ook nog gaat schijnen kan dit weekend niet meer stuk.

Vader en zoon Frans en Bob Nagel organiseren Eten op Rolletjes sinds 2014. Allebei gek op koken en reizen. In Amerika en Azië leerden zij het foodtruck-fenomeen kennen en haalden het naar Gelderland. Een beetje uit de hand gelopen hobby, want het festival reist inmiddels door heel Nederland. Steeds weer op bijzondere locaties, van Hilversum tot Deventer. Naast Haarlem ook in andere steden proeven? Bekijk hier de data en locaties.

De keukens rollen in ieder geval 28 juni Haarlem binnen, wij kijken er watertandend naar uit!

Eten op Rolletjes
Vrijdag 28 t/m zondag 30 juni
De Lichtfabriek
Minckelersweg 2
2031EM Haarlem

Toegang is gratis
Facebook event >

Openingstijden
Vrijdag 16:00 tot 23:00
Zaterdag van 13:00 tot 23:00
Zondag van 13:00 tot 22:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké