Wat doe je als je van een goed glas Franse wijn houdt en van de Californische ‘laid back’ vibe? Dan combineer je deze twee in de vorm van een bistro met de naam ‘French Napa’. Napa Valley (Californië) is een plek waar eigenaar Bob zich volledig thuis voelt. Daar heeft hij kennis leren maken met het gegeven buitenshuis ontbijten. Daarvoor kun je naast lunchen en borrelen ook terecht bij French Napa. 

French Napa Overveen 27

French Napa Overveen 26

Deze nieuwe bistro in Overveen werkt met lokale en dagverse producten van hoogwaardige kwaliteit. Bij French Napa vind je bijvoorbeeld next level French Toast, Breakfast Burrito’s en de signature dish ‘Napalicious’! Een kaasplankje is bij French Napa een kaasplankje 2.0 met kazen van Bourgondisch Lifestyle. Daarmee legt French Napa de lat hoog, maar weet je als gast dat je keer op keer goede kwaliteit voorgeschoteld krijgt! De koffie is van White Label Coffee. Er zijn ook taartjes van ons favoriete Sharp Sharp, Charcuterie van Van Leeuwen Vleesch, ambachtelijk brood van HANDGEMAAKTBROOD en de wijnen van Henri Bloem en Thoob. 

French Napa Overveen 02

French Napa Overveen 19

French Napa Overveen 20

Voor de kids staan er o.a. hotdogs op de kaart en kunnen ze popcorn snacken. French Napa heeft ook een heerlijke speelhoek, zodat je als ouders even je handen vrij hebt. Ook kun je er makkelijk terecht om te werken (wifi is aanwezig). Een ruim scala aan magazines liggen klaar om gelezen te worden en er zijn bordspellen om een borrel nog gezelliger te maken. 

French Napa Overveen 25

French Napa Overveen 10

Deze nieuwe hotspot is heerlijk om neer te strijken na een flinke bos- of duinwandeling. Overveen is weer eens wat anders dan het centrum van Haarlem. Een ontbijt nuttigen juist voordat je aan die wandeling begint kan natuurlijk ook. Geen tijd om te gaan zitten? Neem je koffie mee ‘on the go’. Dat kan trouwens ook met lunch. 

French Napa Overveen 12

French Napa Overveen 13

Het Amerikaanse ‘Napa’ tintje gaat bij deze bistro nog iets verder. Ze gaan tijdens de Amerikaanse feestdagen namelijk veel leuks organiseren. Een eigen feestje of partij organiseren? Kan hier ook.

In de week van de opening (22 t/m 26 februari) ben je welkom voor een ‘petit geste’ in de vorm van een verantwoord taartje van ‘Sharp Sharp’ in de ochtenden en een glaasje bubbels over de rest van de dagen. Overveen is een culinaire bistro rijker!

French Napa Overveen 16

French Napa Overveen 18

French Napa
Bloemendaalseweg 333
2051 GH Overveen
023-3031220
Frenchnapa.nl
Facebook.com/frenchnapa
Instagram.com/frenchnapa

Openingstijden
Ma t/m do: 08.30 – 18.00 uur
Vr: 08.30 – 22.00 uur (vrijmibo)
Za: 08.30 – 18.00
Zo: 09.30 – 18.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie