Op zoek naar een hide-away, even weg van de drukte in de stad? Restaurant Gestrand, gelegen in de duinen van Bloemendaal, is een warme, gezellige hotspot voor alle leeftijden. Voor grote en kleine kinderen zorgt de grote, avontuurlijke speeltuin voor uren speelplezier en op de zondag is er voor hen vaak een leuke activiteit. ’s Middags zit je hier heerlijk voor een relaxte borrel, ’s avonds voor een gezellig diner. Op zaterdag is er in de avond vaak live muziek, wat extra bijdraagt aan de unieke sfeer, en op zondag ben je ook van harte welkom voor de lunch. Op de fiets of met de auto is Gestrand heel gemakkelijk te bereiken, maar je bent gelijk écht even ergens anders. Wij gingen door de duinen, op naar restaurant Gestrand!

 

Restaurant Gestrand strandtent
Restaurant Gestrand strandtent

 

Warme Winter Weekenden

In de herfst en winter is Gestrand geopend op zaterdag en zondag. Perfect voor die koude weekenden waarin je wel wat warmte en gezelligheid kunt gebruiken. En daar zorgt het team van Gestrand met de Warme Winter Weekenden zeker voor. Live muziek, leuke activiteiten en een splinternieuw wintermenu. En dat in een restaurant waar de open haard brandt, de kleedjes voor je klaarliggen en het gedreven team voor je klaarstaat om je een mooie avond te bezorgen.

 

Restaurant Gestrand strandtent

 

Op zaterdag is Gestrand de perfecte plek om te lunchen, borrelen en/of dineren met een leuk gezelschap. Er is de komende maanden elke week live muziek in verschillende vormen; van muzikale duo’s, tot singer-songwriters en van country tot pop. Dat wordt een swingend weekend.

 

 

Op zondag is het familiedag en kan het hele gezin terecht bij deze gezellige strandtent. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de speeltuin, maar er worden ook leuke activiteiten georganiseerd. Voor de jongsten, maar ook voor de iets oudere kids. Spelen, koken, knutselen… Gestrand zorgt voor goed vermaak. En ondertussen kun jij lekker neerploffen op de bank met een glas wijn. Wie doet je wat!

 

 

De kaart

Gestrand heeft een toegankelijke kaart voor de lunch, borrel, het diner én iets speciaals voor de kinderen. Voor ’s middags zijn er verschillende broodjes, met genoeg vega opties. De borrelkaart is uitgebreid, wat ook gelijk aangeeft dat dit echt een lekkere plek is om je hele namiddag door te brengen. Bij het diner is er ook voor ieder wat wils, van vegetarische saté tot eendenborst. En daar past bijvoorbeeld een lekker wijntje of (Jopen)biertje bij. Voor de jongsten hebben ze bij Gestrand de ‘Zeppie meal’ kids box samengesteld, met lekker eten een een leuke verrassing.

 

Met kids

Gestrand is een topplek om met de kinderen te bezoeken. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is uiteraard de mooie binnen- en buitenspeeltuin, waar al hun fantasie tot leven komt. Daarnaast is dit restaurant echt een kindvriendelijke plek door de leuke, creatieve activiteiten. Vandaar dat het ook erg geschikt is om kinderfeestjes te geven, naar eigen invulling of met hulp van het enthousiaste team.

 

Speeltuin Speeltuin

 

Evenementen

Private dining aan mooie lange tafels? Een hippe DJ of swingende live band? Het keukenteam van Gestrand bereidt de lekkerste borrelhapjes of een smakelijk diner. Ze laten je graag zien wat alle mogelijkheden zijn voor een feest om niet snel te vergeten en op basis van jouw wensen stellen ze een persoonlijk arrangement samen. Voor bedrijfsuitjes, familiediners, bruiloften, jubilea en noem het maar op. Binnen of op het grote terras. De mogelijkheden zijn eindeloos, het resultaat altijd geslaagd.

 

 

Terras

Wanneer het mooi weer is, is het heerlijk vertoeven op het terras van deze (bijna) strandtent in de duinen. Net uit de wind, maar wel in de warmte. Gestrand heeft een groot terras met ruimte voor iedereen.

 

Restaurant Gestrand strandtent

 

Kortom: deze hide-away in de Bloemendaalse duinen is perfect voor de gezelligheidsdieren die in het weekend even willen ontsnappen uit de drukte. Met het hele gezin, de vriendengroep of lekker in je eentje (na een goede wandeling?). De koffie, wijn of chocolademelk staat klaar bij Gestrand.

 

 

Contact

Gestrand (Camping De Lakens)
Zeeweg 60
2051 EC, Overveen
restaurantgestrand.nl
Parkeren is in de winterperiode helemaal gratis.

facebook.com/gestrandbloemendaal
instagram.com/gestrandbloemendaal

 

Openingstijden

Van 6 november t/m 20 maart:

Zaterdag, 11.00 – 17.00 (muziek van 14.00 tot 17.00)
Zondag, 11.00 – 17.00

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Gestrand.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké