Goed nieuws voor alle donutliefhebbers van Haarlem: in de Grote Houtstraat zit sinds kort donutparadijs Royal Donuts! Misschien ben je de keten wel eens tegengekomen in het buitenland, want in België en Duitsland zijn ze al erg groot. Geen wonder, want Royal Donuts heeft maar liefst 91 verschillende donuts in het assortiment, van de klassieke donut tot de ‘Brownie Bomb’, ‘Cotton Double Choc’ en de ‘Mr. Marmalade’. Je kunt het zo gek niet bedenken. De donuts worden elke dag vers gebakken in de winkel in Haarlem en met veel zorg gevuld, bedekt en versierd met de lekkerste ingrediënten. Wij hebben ze al even geproefd natuurlijk!

 

 

Met al meer dan 30 winkels in Duitsland en een stuk of tien in België is Royal Donuts echt een groeiend fenomeen. De Royal Donuts in Haarlem is de eerste in Nederland, maar de volgende vestigingen zijn al onderweg. Binnenkort openen er winkels in Amsterdam, Rotterdam, Heerlen, Venlo en misschien nog wel meer! Iets om in de gaten te houden dus.

 

 

De donuts zijn af te halen in de winkel aan de Grote Houtstraat, maar je kunt ze ook bestellen via de website. Niet alleen per stuk, maar ook in party boxes. Leuk om te weten: er zijn veel vegan donuts én je kunt zelfs je eigen donuts laten maken voor een speciale gelegenheid!

 

 

Gun jezelf een snack en geniet van een heerlijke donut. Wij durven te beloven dat je er geen spijt van zult krijgen!

 

Contact

Royal Donuts Haarlem
Grote Houtstraat 48
2011 SP, Haarlem
royal-donuts.nl

facebook.com/RoyaldonutsHaarlem
instagram.com/royaldonuts.haarlem

 

Openingstijden

Elke dag van 11.00 tot 19.00 uur.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!