Foodlovers opgelet, het foodevent van Haarlem staat weer voor de deur: Haarlem Culinair. Vier dagen lang op de Grote Markt in Haarlem. Het evenement start op donderdag 4 augustus en er kan tot zondag 7 augustus gegeten en gedronken worden. Het recept? Haarlemse restaurants presenteren hun specialiteiten bij ieder een eigen stand, proeven dus. Daarnaast muziek en natuurlijk een borrel.

De deelnemers dit jaar zijn echt om van te smullen: Arroz, Dodici, Brick, Fris, Roast Bistro Bar, Diga, Bodega, Fishbar Monk, Morris, Spaarne 66, Frenchie, Marû, Scroppino club, wines of germany en Wigbolt voor de cocktails. Geen gekke lijst dachten wij zo! Alle restaurant hebben een eigen stand op de Grote Markt waar ze uitpakken met lekker eten. Proef waar je wilt een hapje. Makkelijk kennismaken met deze Haarlemse restaurants dus. Zoals wij gewend zijn is de borreltent het centrum van Haarlem Culinair. Dus altijd gezellig.

Het evenement is weer gratis te bezoeken, geen entreeprijs. Op donderdag 4 augustus gaan de ‘deuren’ open vanaf 17.00 uur. De dagen daarna Culinair vanaf 13.00 uur.

 

 

 

 

Naast alle stands van de restaurants zijn er extra’s zoals een scroppinobar en lekkere koffie. Cocktailbar Wigbolt zorgt voor overheerlijke cocktails waar je er altijd nog een van wilt.

Haarlem Culinair
Donderdag 4 augustus t/m zondag 7 augustus 2022
www.haarlemculinair.nl
www.facebook.com/haarlem.culinair

Data en tijden
Don 4 augustus: 17:00 – 23:00
Vrij 5 augustus: 13:00 – 23:00
Zat 6 augustus: 13:00 – 23:00
Zon 7 augustus 13:00 – 23:00

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké