Einde van het jaar, dus tijd om terug te blikken. In Haarlem barst het dit jaar van de nieuwe hotspots voor koffie, sappen en lunch. Heerlijk! De leukste nieuwe plekken op een rij.

Koffie-lunch-beste-van-2014

Blender voor yummy superfoods!
Superfood en gezond leven is helemaal van 2014. Blender sluit daar perfect bij aan. Aan de Kleine Houtstraat 138, geopend in november. De perfecte hotspot voor ontbijt, lunch en drinks op gezonde wijze. Vers en lekker! Je zit hier heerlijk in het lichte pand met goede sfeer.
Meer Blender >

Blender-Haarlem-10

Meneer Frans: borrels, feestjes, lunch en meer!
Sinds de zomer is Meneer Frans aan de Gedempte Oude Gracht een feit. Wat zijn wij blij met deze plek! Het is hier heerlijk lunchen en borrelen, vooral met mooi weer op het unieke binnentuin. De inrichting is verrassend, je kijkt je ogen uit.
Meer Meneer Frans >

Meneer-Frans-Haarlem-5

Espresso Lounge: gewoon goed
Sinds mei drink je koffie in de Kleine Houtstraat bij Espresso Lounge. Een relaxed koffietentje met uiteraard goede koffie, maar ook taart en broodjes. Alles vers. Beneden een speelkelder voor de kids.
Meer Espresso Lounge >

EspressoLounge6_Haarlem

Bos: sap, soep en salade
Vanaf augustus open en nu al een begrip in de Kleine Houtstraat: Bos. Sappen uit de slowjuicer, smoothies, salades, wekelijks wisselende soepen, en dit alles heerlijk vers. Haarlem is blij met deze nieuwe sap- en saladebar!
Meer Bos >

Bos-Haarlem-5

Bij Babette: dé plek in Haarlem voor thee en taart
Alleen al door de etalage Bij Babette loopt het water je in de mond. Overheerlijke taarten, scones, brownies en cakes staan prachtig uitgestald. Kopje thee erbij en een middag om van te smullen is compleet.
Meer Bij Babette >

Bij-Babette-Haarlem-2

Chocolate Company: café en cadeaushop in één!
De naam zegt het al: heel veel chocolade! Bij Chocolate Company vind je een groot assortiment aan chocolade cadeautjes, maar kun je bijvoorbeeld ook heerlijk je dag beginnen aan de grote leestafel met een kop koffie. Sinds april in Haarlem aan de Kruisstraat.
Meer Chocolate Company >

Chocolate-Company-Haarlem-2

Portrait: werkplek, shop & lunchroom
Sinds het voorjaar de nieuwe place to be in Haarlem. Bij Portrait kun je naast shoppen (alles is hier te koop) en werken ook terecht voor koffie en lunch. Alleen de setting is al een reden om hierheen te gaan.
Meer Portrait >

Portrait-Haarlem-8

Pepper Frozen Yogurt: gezond ‘ijs’, thee en lekkers
In het buitenland al jaren een hit, sinds een paar maanden ook in Haarlem: Frozen Yogurt. Naast dit overheerlijke tussendoortje met diverse toppings kun je hier terecht andere originele producten zoals Kusmi Tea, Theebloemen, Hippos van Baru Chocolate en gluten vrije koekjes van Kent & Fraser.
Meer Pepper Frozen Yogurt >

IMG_5820

Anne & Max vernieuwd
Anne & Max is natuurlijk al jaren een hit in Haarlem, en dit jaar vernieuwd. Bij dit freshfood & coffeecafé is het altijd druk. Niet voor niks; koffie, verse sappen, broodjes en soepen worden hier vers gemaakt. Ideale plek om uren te vertoeven.
Meer Anne & Max >

Anne-en-Max-bar

Proef, ontdek en beleef Staal
Hier worden echt al je zintuigen geprikkeld. Want naast lekker lunchen en koffie (biologisch en uit de streek), kun je bij Staal terecht voor een mediterraanse avond, werken in de wifi hoek, of leen een gratis een boek uit de mini bibliotheek van Staal. De inrichting is stoer, licht en mede dankzij de jonge ontwerpers een genot voor het oog.
Meer Staal >

Staal-Haarlem

Appel: brasserie en podium
Aan het Spaarne dook in juni – na een grondige verbouwing – een nieuwe brasserie én podium op, genaamd Appel. Bij deze hotspot kun je terecht voor lunch mét terras(je), een wekelijks podium voor live-muziek en cabaret, een werkplek / vergaderruimte en een aanschuiftafel voor diners. Achterin de bibliotheek, en een speelruimte voor kinderen.
Meer Appel >

Appel Haarlem 1

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké