Sinds kort zit er in de Lange Veerstraat een nieuw restaurant: Ignite! Misschien herken je het pand, want tot voor kort zat hier een ander restaurant. Tijdens de lockdown is het pand van het voormalige Babbels helemaal verbouwd en opnieuw ingericht door Patrick en zijn vader Sam. Het hippe interieur met blauwe banken en felrode oven is gericht op een ongedwongen avondje uit. Vanaf nu kun je hier van donderdag tot en met zondag aanschuiven. Bijvoorbeeld voor een pizza rechtstreeks uit de oven of voor verse, zelfgemaakte pasta.

 

Pizza pizzeria Ignite Haarlem
Pizza pizzeria Haarlem
Bron: JLM Photographics

 

Patrick en Sam komen beide uit de horeca. Jarenlang werkten ze namelijk samen in een Italiaanse pizzeria. Daar hebben ze het vak geleerd. Inmiddels focust Sam meer op de pizza en Patrick op de pasta. De pasta zelf wordt ook elke dag vers door Patrick gemaakt.

 

Pizza Haarlem
Bron: JLM Photographics

 

Op de menukaart staan verschillende voorgerechten, zoals burrata met tomaatjes en balsamicosiroop. Maar ook carpaccio met pestodressing, foccacia met parmaham en antipasti om te delen. Daarnaast zijn er veel verschillende pizza’s. Zo hebben ze de eeuwige favorieten als de margherita en diavola, maar ook wat bijzondere pizza’s. De contendina met gemarineerde ossenhaas en courgette kom je bijvoorbeeld niet vaak tegen. Verder staan er dus nog verse pasta’s op de kaart. Ravioli met aubergine, spaghetti marinara, papardelle crema en meer! En ook de desserts mogen natuurlijk niet vergeten worden. Helemaal niet als het gaat om een tiramisu of lemon cantuccini.

 

Terras Haarlem Terras Haarlem
Bron: JLM Photographics

 

Ignite heeft een mooi terras in de Lange Veerstraat. Zo kun je lekker in de zon van je pizza of pasta genieten. Maar ook voor alleen een drankje ben je van harte welkom. Loop je dus binnenkort een rondje door de stad, kijk dan vooral even bij Ignite naar binnen!

 

Contact

Ignite
Lange Veerstraat 23
2011 DA, Haarlem
ignite-haarlem.nl

facebook.com/Ignite.Haarlem
instagram.com/ignitehaarlem

 

Openingstijden

Maandag
14.00 – 23.00
Dinsdag
14.00 – 23.00
Woensdag
14.00 – 23.00
Donderdag
14.00 – 23.00
Vrijdag
12.00 – 23.00
Zaterdag
12.00 – 23.00
Zondag
14.00 – 23.00
Foto’s zijn gemaakt door JLM Photographics.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké