Lekker, biologisch en gezond, dat is Jetties. Er wordt met liefde gekookt, altijd vers en voor een kleine prijs. Voor de bewuste Haarlemmer op zoek naar een heerlijke lunch of avondmaaltijd, is Jetties een niet-te-missen spot. En vergeet de heerlijke taartjes niet zoals lemon pie of vijgenvanille taart voor bij een kop fair trade koffie of thee.

Dat ze bij Jetties weten wat gezond en lekker is, is te merken aan alles. Het vlees is biologisch, de bekende bio hamburger vindt gretig aftrek. Het vezelrijke brood is om je vingers bij af te likken. De groenten zijn vers en de sauzen altijd zelf gemaakt. Niks uit een potje! Ook de prijs bij Jetties is eerlijk. De beroemde burgers van 100% rundvlees (aanrader!) en wekelijks wisselende maaltijden (ook vegetarisch) heb je al voor een tientje. Bestellen en afrekenen doe je aan de counter, en dit werkt perfect. Lang wachten is er niet bij.

Naast heerlijk eten kun je bij Jetties ook terecht voor allerlei leuke artikelen: bio jams, kookboeken, eerlijke lekkernijen zoals chocola en koeken, koffie en thee, biologische wijnen, originele ansichtkaarten, theedoeken en keukenspullen. De producten staan midden in de winkel, dus genoeg te bekijken tijdens een bezoekje aan Jetties.

Nieuw is de zondag afternoon tea met huisgemaakte cupcakes, scones en andere zoete en hartige lekkernijen. Een echte verwennerij. Jammie!

Perfect voor: bewust ontbijt of lunch, koffie, high tea, snelle gezonde avondmaaltijd met vrienden
Prijs: klein
Reserveren: is mogelijk
Wifi: ja
Social media: facebook
Mozzies: 4

Jetties
Kruisweg 57
2011 LB Haarlem
Tel 023 5242876
www.jetties.eu

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag 11.30 tot 20.30 uur
Zondag 12.00 tot 20.30 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie