Lekker, biologisch en gezond, dat is Jetties. Er wordt met liefde gekookt, altijd vers en voor een kleine prijs. Voor de bewuste Haarlemmer op zoek naar een heerlijke lunch of avondmaaltijd, is Jetties een niet-te-missen spot. En vergeet de heerlijke (suikervrije) taartjes niet zoals carrotcake of cranberry cookie slice voor bij een kop fair trade koffie of thee.

Dat ze bij Jetties weten wat gezond en lekker is, is te merken aan alles. Het vlees is biologisch, de bekende bio hamburger vindt gretig aftrek. Het vezelrijke brood is om je vingers bij af te likken. De groenten zijn vers en de sauzen altijd zelf gemaakt. Niks uit een potje! Ook de prijs bij Jetties is eerlijk. De beroemde burgers van 100% rundvlees (aanrader!) en wekelijks wisselende maaltijden (ook veel vegetarisch) heb je al voor een tientje. Bestellen en afrekenen doe je aan de counter, en dit werkt perfect. Lang wachten is er niet bij.

Naast heerlijk lunchen en dineren kun je bij Jetties ook terecht voor allerlei leuke artikelen: bio jams, kookboeken, eerlijke lekkernijen zoals chocola en koeken, koffie en thee, biologische wijnen, originele ansichtkaarten en keukenspullen. De producten staan midden in de winkel, dus genoeg te bekijken tijdens een bezoekje aan Jetties.

In de zomer is een ijsje scoren bij Jetties een must. Ze zijn heerlijk, vers en biologisch. Alle hier is een echte verwennerij. Jammie!

Jetties
Kruisweg 57
2011 LB Haarlem
Tel 023 5242876
www.jetties.eu

Openingstijden
Maandag t/m zondag 10:30 tot 21:30 uur

Reserveer hier direct een tafeltje
Reserveer nu een tafeltje bij The Louisiana

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie